Foodie, reise og mat ...

Tråd i 'Reisemål' startet av jgroneng, 17. jan 2019.

  1. kiev

    kiev Mr Fasttrack

    Innlegg:
    1,413
    Likes mottatt:
    5,197
    Bonuspoeng:
    183
    Damene i resepsjonen er sikkert villig til å forlenge med noen dager ;)
     
    holmen liker dette
  2. kiev

    kiev Mr Fasttrack

    Innlegg:
    1,413
    Likes mottatt:
    5,197
    Bonuspoeng:
    183
    Topp!
    Har bestilt med pointearner, så da treffes vi!
    Flere?
     
    jgroneng liker dette
  3. Henrik

    Henrik Hellas-sympatisør

    Innlegg:
    2,380
    Likes mottatt:
    9,617
    Bonuspoeng:
    183
    jgroneng liker dette
  4. Pingus

    Pingus Senior Medlem

    Innlegg:
    953
    Likes mottatt:
    1,412
    Bonuspoeng:
    93
    TJa; både ja og nei; dette ble utsolgt på 2 minutter da bordene ble sluppet for en drøy uke siden..:rolleyes:
     
  5. holmen

    holmen "Ung" og "lovende"

    Innlegg:
    18,155
    Likes mottatt:
    66,470
    Bonuspoeng:
    293
    Jeg var ikke rask nok da bordene ble lagt ut, dessverre. Noen andre som har fått bord?
     
  6. CrotchRocket

    CrotchRocket Fernweh...

    Innlegg:
    1,450
    Likes mottatt:
    8,890
    Bonuspoeng:
    183
    Gratulerer Håvard Werkland fra Speilsalen som vinner av «Årets Kokk». Arrangementet gikk av stabelen 18.09.23 i Stavanger, og kårer Norges representant til Bocuse d’or Europa.

    Stavanger Aftenblad oppsummerte stemningen hos oss supportere fint:

    Blant publikum var det mer sirkus enn man kan forvente seg på et såpass kultivert arrangement, og flere stilte opp med megafoner, kubjeller og hjemmelagde bannere.

    IMG_1364.jpeg

    IMG_1359.jpeg

    Verdens beste servitører fra lokale restauranter i Stavanger:
    IMG_1349.jpeg
     
    NoLimit, Travellingalf, Earl and 11 others like this.
  7. Pingus

    Pingus Senior Medlem

    Innlegg:
    953
    Likes mottatt:
    1,412
    Bonuspoeng:
    93
    Er waitlisted.
    Her tror jeg nok antallet plasser som ble offentlig tilgjengelig var SVÆRT begrenset, skribenter, bekjente og foodfluencers ble klart forfordelt.
     
  8. Henrik

    Henrik Hellas-sympatisør

    Innlegg:
    2,380
    Likes mottatt:
    9,617
    Bonuspoeng:
    183
    Fair enough at bord ikke er ledige nå, men fremdeles helt i tråd med temaet her og da bør det jo være mulig å kunne nevne. Kan jo tenkes at noen faktisk har fått bord, og med antallet Gaggan-referanser på forumet totalt sett er det jo en tydelig interesse.
     
    Pingus liker dette
  9. holmen

    holmen "Ung" og "lovende"

    Innlegg:
    18,155
    Likes mottatt:
    66,470
    Bonuspoeng:
    293
    Det var nok alle vi "vanlige" som ble forfordelt. :)
     
  10. Pingus

    Pingus Senior Medlem

    Innlegg:
    953
    Likes mottatt:
    1,412
    Bonuspoeng:
    93
    MEN: Det BLE Gaggan på meg i går likevel; avbestilling samme dag løste saken. Utrolig spennende smaker og tilnærming, vinpakkene ikke liiike bra....
     
    CrotchRocket, jgroneng and Scribble like this.
  11. Scribble

    Scribble Medlem

    Innlegg:
    200
    Likes mottatt:
    490
    Bonuspoeng:
    63
    Jeg var også på Gaggan i går! Hadde vært fornøyd med fem sånne vindaloo-tacos og et par kingfishere. Vinpakken ga meg ikke så mye (hadde «wild» fordi jeg ikke kunne se for meg at de hadde seks gode klassiske viner til den prisen).
     
    Pingus and jgroneng like this.
  12. Pingus

    Pingus Senior Medlem

    Innlegg:
    953
    Likes mottatt:
    1,412
    Bonuspoeng:
    93
    Trust me; ingen av pakkene var verdt det (Smakte alle vinene i begge pakker).
     
    CrotchRocket liker dette
  13. LaDuden

    LaDuden Senior Medlem

    Innlegg:
    532
    Likes mottatt:
    1,655
    Bonuspoeng:
    93
    Virker som å være en blanding av restaurantene hans i Bangkok, med en liten norsk vri.

    https://helleskitchen.org/gaggan-feber-i-oslo/

    Virker som en veldig bra opplevelse for de som var der (matmessig).
    Glad jeg har opplevd originalen.
     
  14. snus_mumrikken

    snus_mumrikken Eventyrar

    Innlegg:
    3,041
    Likes mottatt:
    13,014
    Bonuspoeng:
    183
    Gjengen bak bare har åpna på nytt i Bergen, målet er 2*
    https://gaptrast.no/
    Det skal også vera bistro og vinbar, veit ikkje om alt det er klart endå.
     
    jgroneng and Eddie47 like this.
  15. Mra056

    Mra056 Medlem

    Innlegg:
    56
    Likes mottatt:
    13
    Bonuspoeng:
    8
    Bistro og vinbar åpnet først og den heter Bark. Har ikke testet den enda, men Bergens Tidende ga den 6/6 nå nylig. Tror ikke Gaptrast har hatt første åpningsdag enda, første mulige tidspunkt for reservasjon er 11. juni, så får se hva slags mottagelse stedet får.

    Link til Bark: https://barkrestaurant.no/
     
  16. snus_mumrikken

    snus_mumrikken Eventyrar

    Innlegg:
    3,041
    Likes mottatt:
    13,014
    Bonuspoeng:
    183
    I følge IG deires så skal Gaptrast ha vore ope sidan 14.Mai

    Takk for link til bistro, skal sjekkast.
     
    Mra056 liker dette
  17. CrotchRocket

    CrotchRocket Fernweh...

    Innlegg:
    1,450
    Likes mottatt:
    8,890
    Bonuspoeng:
    183
    Gaptrast er åpnet. Bra tilskudd for Bergen, men ville fortsatt reist til Stavanger først, hvis man må velge.

    IMG_4097.jpeg

    IMG_4090.jpeg
     
    Flymunda, paron, Pingus and 6 others like this.
  18. democomputer

    democomputer Senior Medlem

    Innlegg:
    1,308
    Likes mottatt:
    5,674
    Bonuspoeng:
    183
    Spiste på
    Spiste på Bark forrige uke, finfin bistro det. Litt trangt mellom bordene, litt kort vinliste, supergod mat. Vi gikk for dagens og fikk tre tygg/forretter hovedrett og dessert. God og mett for rett under 1000lappen.

    Kan godt hende vinlisten er større hvis man spør etter noe fra vinbaren.

    K
     
  19. snus_mumrikken

    snus_mumrikken Eventyrar

    Innlegg:
    3,041
    Likes mottatt:
    13,014
    Bonuspoeng:
    183
    Besøkte Buer restauranten etter ein tur på Buerbreen(Folgefonna) rett ved Odda.
    Fantastisk god mat, bra vinkart med både champagne og cider.
    Sjølv hadde eg drikkepakke som hadde både cider, kvitt og raudt, avslutta med is cider til slutt på eget initiativ.

    Dei har og diverse bre aktivitetar, men og Champis, cider og raudvin smaking. Men ein må også smake maten her.
    Anbefalast!

    Deilig suppe laga på blåskjell til forett, nydeleg suppe.
    Deretter snacks med spekepølse laga på dyr på og rundt garden, noko sylta tilbehør eg ikkje hugsar kva var. Men fantastiske smakar.
    Så var det kveite, retten var kald og kveita var kanskje litt tam.
    Hovedrett var kylling frå Homlagarden, nydeleg tilbehør der dei sylte tomatene som låg under kyllingen var verkeleg ei smaksbombe som passa sammen.
    Til slutt fryst ferskost, jordbær, heimelaga is. Nydeleg men den fryste ferskosten smaka lite men kult.
    Til slutt litt nydeleg kaffisnacks.
    IMG_4536.jpeg IMG_4540.jpeg IMG_4544.jpeg IMG_4546.jpeg IMG_4548.jpeg IMG_4551.jpeg
     
    paron, Sonictravel, Spielhaug and 8 others like this.

Del denne siden