Mulighet til å oppleve Gaggan Anand i litt nærere trakter 29.-30. september. Kitchen Takeover på Der Pepper Gror. https://derpepperngror.no/gagganderpepperngror/
Gratulerer Håvard Werkland fra Speilsalen som vinner av «Årets Kokk». Arrangementet gikk av stabelen 18.09.23 i Stavanger, og kårer Norges representant til Bocuse d’or Europa. Stavanger Aftenblad oppsummerte stemningen hos oss supportere fint: Blant publikum var det mer sirkus enn man kan forvente seg på et såpass kultivert arrangement, og flere stilte opp med megafoner, kubjeller og hjemmelagde bannere. Verdens beste servitører fra lokale restauranter i Stavanger:
Er waitlisted. Her tror jeg nok antallet plasser som ble offentlig tilgjengelig var SVÆRT begrenset, skribenter, bekjente og foodfluencers ble klart forfordelt.
Fair enough at bord ikke er ledige nå, men fremdeles helt i tråd med temaet her og da bør det jo være mulig å kunne nevne. Kan jo tenkes at noen faktisk har fått bord, og med antallet Gaggan-referanser på forumet totalt sett er det jo en tydelig interesse.
MEN: Det BLE Gaggan på meg i går likevel; avbestilling samme dag løste saken. Utrolig spennende smaker og tilnærming, vinpakkene ikke liiike bra....
Jeg var også på Gaggan i går! Hadde vært fornøyd med fem sånne vindaloo-tacos og et par kingfishere. Vinpakken ga meg ikke så mye (hadde «wild» fordi jeg ikke kunne se for meg at de hadde seks gode klassiske viner til den prisen).
Virker som å være en blanding av restaurantene hans i Bangkok, med en liten norsk vri. https://helleskitchen.org/gaggan-feber-i-oslo/ Virker som en veldig bra opplevelse for de som var der (matmessig). Glad jeg har opplevd originalen.