Foodie, reise og mat ...

Tråd i 'Reisemål' startet av jgroneng, 17. jan 2019.

  1. Maverick23

    Maverick23 Aktivt Medlem

    Innlegg:
    328
    Likes mottatt:
    780
    Bonuspoeng:
    93
    Har bord der i desember i forbindelse med CT-tur :)
     
  2. Darkcho

    Darkcho Veteran

    Innlegg:
    2,422
    Likes mottatt:
    3,371
    Bonuspoeng:
    113
    Veldig bra. Spiste der i sommer, topp opplevelse.
     
    LaDuden liker dette
  3. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
    Hvis det å sitte ved chefs table på Gaggan ikke er bra nok, så kan du heller stikke hjem til han for en matbit. :)

    IMG_0302 (1).PNG
     
    Edvard, Markal, dahlmath and 4 others like this.
  4. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
    For de som vil skaffe seg litt snadder til sjømaten i sommer, eller sommeren om 10 år ... Mye 2008 musserende som det er mulighet til å ta med hjem.

    For spesielt interesserte en 2008 Dom Perignon Brut Magnum, men også en Cuvee Brut 2009 fra Nyetimer.

    https://www.vinmonopolet.no/SpesiallanseringJuni

    Løp og kjøp!
     
  5. Franco63

    Franco63 CCG, Hilton Diamond, BWD & EBG

    Innlegg:
    544
    Likes mottatt:
    163
    Bonuspoeng:
    43
    Har bestilt bord der i juli gleder meg.
     
    jgroneng liker dette
  6. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
    Upsaker liker dette
  7. Pingus

    Pingus Senior Medlem

    Innlegg:
    948
    Likes mottatt:
    1,400
    Bonuspoeng:
    93
    jgroneng liker dette
  8. Eddie47

    Eddie47 1D

    Innlegg:
    15,029
    Likes mottatt:
    875,518
    Bonuspoeng:
    293
    Jeg setter stor pris på boblene fra Nyetimber
     
    jgroneng and MadsVaHa like this.
  9. Eddie47

    Eddie47 1D

    Innlegg:
    15,029
    Likes mottatt:
    875,518
    Bonuspoeng:
    293
    Har bestilt bord på Gaggan 05.03.2020 ...
    Hva kan vi forvente oss?
     
  10. EndreD

    EndreD Veteran

    Innlegg:
    2,389
    Likes mottatt:
    16,516
    Bonuspoeng:
    183
    25 lekne retter. God stemning. Ingen curry.
     
    Eddie47 liker dette
  11. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
    En ut av kroppen opplevelse :)

    Send en e-post og spør ærbødigst om å få 2 stoler ved chefs table! En ennå bedre opplevelse!
     
    Eddie47 liker dette
  12. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
  13. snartur

    snartur Medlem

    Innlegg:
    216
    Likes mottatt:
    533
    Bonuspoeng:
    93
    Hadde et nydelig måltid i baren på Eleven Madison Park før hjemreise på lørdag. Om man ikke får bord, eller ikke er interessert i å legge igjen ~5K per pers i restauranten, er dette et meget godt alternativ. Åpen løsning, så man har følelsen av å være i samme lokale - i motsetning til andre tilsvarende konsept. Toppnivå på drinker, vin, mat og service. Bare å spasere rett inn, som Egon ville ha sagt.

    Fikk også en "taste of Thomas Keller" i bistroen Bouchon (*) i Napa tidligere i uka. Dette er en separat restaurant litt nedi gata for The French Laundry, men absolutt et godt alternativ for de som enten har et budsjett å forholde seg til, eller er dårlig på å planlegge mange måneder i forveien (eller som i dette tilfellet begge deler).
     
  14. Pingus

    Pingus Senior Medlem

    Innlegg:
    948
    Likes mottatt:
    1,400
    Bonuspoeng:
    93
    Og vinneren av vår kåring av NYC's beste Pekingand er....: (Drumroll): Decoy
    http://www.decoynyc.com/
    I forrige uke kjørte vi vår quest, og sammenlignet med div. tidligere notater fra ulike tidligere besøk i og utenfor Chinatown samt The Peking Duck House.
    Ingen typisk kinarestaurant, men flortynt skinn, utrolig smakfullt og sprøtt med hjemmealgde pannekaker og div ulike sauser. saftig underliggende kjøtt.
    Når i tillegg sidedishen med lettgrillet asparges begravet i smakfull fersk hvitløk også står til en 10'er er tilfredsheten fullkommen og aleneplass i heisen etterpå på hotellet sikret.
    Matchet også pent opp mot en Occidental Pinot Noir.
    Langbord, uformell stemmning, trangt om plassen og forhåndsbestillinger et must.
     
  15. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
    Hva utvalg og prisnivå på vin? Sto lite av det på menyen ...
     
  16. Pingus

    Pingus Senior Medlem

    Innlegg:
    948
    Likes mottatt:
    1,400
    Bonuspoeng:
    93
    På vin var det ikke store utvalget; 8 hvite og 12 rød, men relativt pen bredde med bl.a. 2 Grüner Veltliner blant de hvite. Bestilte eg. en Vosne Romanée Aux Reas 2016 til USD 140.-, men denne var utsolgt.
     
    jgroneng liker dette
  17. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
    Fly, hotell, viatrumf, Amex, langhelg og 3 gode restauranter (Michelin), det burde være mulig det?
     
  18. CowboyDan

    CowboyDan Medlem

    Innlegg:
    101
    Likes mottatt:
    129
    Bonuspoeng:
    43
    Anden så jo unektelig god ut, skal ikke nekte for det. Men jeg tenker av og til sånn at da kan man like gjerne dra på Dinner i Oslo selv om det ikke blir helt lik opplevelse.

    Når vi var i Chinatown NYC i påsken spiste vi på en av de litt mer lugubre restaurantene jeg har vært på . Aner ikke om det var mer autentisk (hva er vel det?), men det var også en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. God Pekingand var det iallefall. Og flere kinesere som var innom for å ete enn turister. Og ikke noe reservering av bord nødvendig.
     
  19. holmen

    holmen "Ung" og "lovende"

    Innlegg:
    17,873
    Likes mottatt:
    64,789
    Bonuspoeng:
    293
    Nå beveger jeg meg litt OT, men:
    Er Dinner egentlig så bra? Mange skryter av det stedet, men de to siste gangene jeg var der ble jeg skikkelig skuffet over dårlig service, rot med bestillinger, bord som ikke var klart da vi kom osv. Mye annet i Oslo som er bedre, og billigere..
     
  20. jgroneng

    jgroneng Fastboende

    Innlegg:
    5,329
    Likes mottatt:
    17,987
    Bonuspoeng:
    293
    Mer OT:

    Vår erfaring er at Dinner lever godt på gode omtaler som var for 20 år siden. Når de åpnet for 30 år siden(?), så var det relativt spenstig og nytt. Det er noe som ikke er like relevant i dag.

    Bra mat, grei service, ok opplevelse. Men ikke noe mer enn det. Det er som som du skiver, du finner mye som er bedre i Oslo.
     
    Jeanette liker dette

Del denne siden