For dere som bor i USA - tips triks kredittkort bruk

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av skyblue, 13. juni 2019.

 1. skyblue

  skyblue Medlem

  Innlegg:
  61
  Likes mottatt:
  7
  Bonuspoeng:
  8
  Hei!

  Jeg studerer for tiden i USA, jeg skal betale skolepenger snart. Har så å si alle kredittkortene inkl Curve, Revolut etc. Lest at noen betaler skolepenger med Revolut. Smart å spare på valuta da.

  Lurer på om noen som har en strategi her? Er så mye forskjellig råd der ute. Tusen takk.
   
 2. RoadAhead

  RoadAhead Medlem

  Innlegg:
  173
  Likes mottatt:
  302
  Bonuspoeng:
  63
  Jeg bor i USA. Jeg gjør alt av overføringer fra Norge til USA med Revolut. Raskt, oversiktlig og billigst med tanke på valutakurs. Selv om du ikke får poeng lengre så sparer du mange kroner i gebyrer og valutakurs.

  Antar du har lokal bankkonto, eller får det? Med litt flaks så kan du åpne lokalt kredittkort i samme slengen og begynne å bygge kreditthistorie. Når du har "credit score" etter 6 mnd så har du kanskje mulighet til å få noen skikkelig gode Amex eller Chase kort. Iallfall verdt å prøve.
   
 3. skyblue

  skyblue Medlem

  Innlegg:
  61
  Likes mottatt:
  7
  Bonuspoeng:
  8
  Takk for tips. Hva med å betale skolepenger? Er det mulig å overføre til amerikansk konto fra Revolut? Skolen anbefaler alle å bruke Flywire men jeg ser kursen ikke er så billig.

  Jeg har lokal skolebankonto men bør en tur innom Chase snart, takk for påminnelsen :)
   
 4. BendikHa

  BendikHa Globetrotter

  Innlegg:
  375
  Likes mottatt:
  126
  Bonuspoeng:
  43
  Jeg overfører pengene fra Lånekassen til Lånekassen og overfører akkurat nok penger for studieavgiften til min konto i Chase og betaler regningen fra skolen. Hadde det ikke vært for at regningen ikke kan betales rett fra Revolut hadde jeg omtrent ikke trengt konto hos Chase.
   

Del denne siden