God 2. juledag kveld!

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Thomas, 26. des 2013.

 1. Thomas

  Thomas Aktivt Medlem

  Innlegg:
  174
  Likes mottatt:
  145
  Bonuspoeng:
  43
  God kveld godtfolk. Etter 2 dager på Ringerike er jeg endelig tilbake i sivilisasjonen (les Drammen). Håper alle har hatt en flott julefeiring så langt. For egen del så blir det 2 dager jobbing i romjula, og 50+50 årsdag på nyttårsaften! Ha en flott romjul!

  Hilsen Drammensnissen!
   
 2. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Hønefoss er da sivilisert :D Hyggelig plass, tyckar jag :)

  2 juledag... sløv.no. Mørketid, regn, vind, det er glattere enn på en gjennomsnittlig skøytebane og ellers er alt bare en boble av venting mot trekkinga sørover. Putt på dårlig samvittighet for å føle det sånn, så har man det trivelig a gitt ... :D Så vidt man klarer å kjøre ut, naboene seiler forbi oppkjørselene sine sidelengs, og kjerringer klarer ikke bremse og ender opp midt i rundkjøringene her - men med en pose sand fra Lions så kommer vi oss iallefall til fots ut til postkassa og søppelboksen.

  Forsøker å bruke tiden på noe vettig; skriver reisebrev til privat-bloggen min fra steder jeg enda ikke har skrevet til - fra 2011 og 2012 :p Roadtrip i Alpene og "orntlicharter" til Kreta. Gode minner, når det er type "gjør-selv-han-overhappy-typen-på-speed-deprimert" vær ute... Hø hø.

  Hilsen mørketidsnissedama.
   
 3. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Etter mange dager med mye program og travle tider, var det deilig å bare bli i senga i dag uten noen avtaler.
  De håpefulle bygger Lego fra tidlig morgen til sen kveld ettersom noen må ha tømt en Legobutikk for dem før jul. Så da blir det nokså fredelig for far iallefall.
  I kveld holder man seg foran TV og PC med noe lett i glasset. Planlegger tidlig legging i kveld for å få mye ut av dagen i morgen.
  Det er jo tross alt helg i morgen! ;-)

  Fortsatt God Jul!
   
 4. Christian

  Christian Aktivt Medlem

  Innlegg:
  592
  Likes mottatt:
  176
  Bonuspoeng:
  43
  God kveld fra Nordsjøen. Bokstavelig talt stille før stormen her ute nå, det blåser opp til ny storm i morgen. Kommet godt inn i nattrytmen her nå og fikk sove til fire i dag. Hatt hummer og kongekrabbe til forret de siste fire måltiden her nå så skal vel ikke klage, men hadde vært greit å kunne nyte godsakene sammen med egen familie.

  Fortsatt god jul til alle som får være sammen med familiene sine.
   
 5. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,738
  Likes mottatt:
  6,356
  Bonuspoeng:
  113
  Hohoho far Chicago!

  Begynner å bli litt lei av å ha huset fullt av folk, begynner å shuttle folk til Ohare i morgen. Heldigvis kommer Dr. Johnsen på besøk i morgen, skal bli bra.

  Han en fin en
   
  Ida liker dette
 6. Finn Erik Edvardsen

  Finn Erik Edvardsen Aktivt Medlem

  Innlegg:
  237
  Likes mottatt:
  201
  Bonuspoeng:
  43
  God kveld fra Portland - innhyllet i tjukk tåke. Delte opp de 7 timene bak rattet fra Bend til Bainbridge med en natt i Portland. Dagen gikk med til en tur rundt på farmen i Bend med 4 Mustanger - opprinnelig villhester, de begynner å venne seg til oss mennesker. Bend bød på vår stemning med 60F og ikke en sky. En kort tur innom St.Honere French Bakery i morgen før siste leg langs I-5 i tåka. Ha en tåke fri dag
   

Del denne siden