God Laurdag frå fjellheimen. X3 venner som har fyllt 30 i år, så no blir det fest middag. Står over grytene, viltgryte med Rupe, og Hjort. Og ellers litt andre lokale ingredienser, + sjavsagt eindel godt i glaset blir det nok
Tja, fordi det blir god mat og ein er glad i kokke litt. Sjølvsagt med godt i glaset til selskap Vegetarianer nei, fysj Betre med 1.6kg med viltkjøt i gryta då.
God aften fra Lillestrøm. Vært gjennom tre skift i dag. Første skift var hyggelig brunch med svigers, andreskift var en ny runde med flytting fra hus til leilighet (det begynner å tømmes), tredje skift er pågående, barnevakt mens ungdommen er ute på julebord. Det gledes over T-4.
Når ein har så edelt kortreist kjøtt (les ikkje veggis ) Så står ein over grytene som Ingerid Espelid Hovig, men eg veit ikkje om Ingerid hadde ein Merlot og Malbec i glaset då