GOD morgen fra Bergen, i sol!

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av no-backpacker, 09. april 2016.

 1. no-backpacker

  no-backpacker www.lavfodmap.no

  Innlegg:
  442
  Likes mottatt:
  438
  Bonuspoeng:
  63
  Endelig vår og sol i Bergen, så sykt digg! Eneste planen for dagen er at jeg skal gå gjennom noen foredrag, skrive ferdig en prosjektbeskrivelse og kanskje en bloggpost eller to. Fordelen: ALT kan gjøres fra altanen! :)

  Skal også finne ut hva jeg skal bruke sommerferien min på... Min andre halvdel er fortsatt i Kina og jeg lurer bittelitt på om jeg skal reise dit, men frykter varmen. Jeg blir forvandlet til et monster når jeg er sulten og/eller når jeg bli for varm, og tenker at jeg kanskje kan redde ekteskapet ved å IKKE dra dit... :) Samtidig vil jeg gjerne til et vamt sted...

  Uansett hva jeg gjør ser det ut for at jeg blir diamant i SAS før året er omme. Med mindre jeg vil prøve å beholde gullkortet mitt hos KLM da.... På ene siden virker de ikke som om det er veldig stor forskjell på gull og diamant, på andre siden tviler jeg på at jeg kommer til å klare og beholde gull hos både SAS og KLM neste år. Og der kom jeg på at om jeg blir diamant hos SAS, så får jeg et gullkort. Dvs. jeg får mannen over til SAS. Dvs. det blir nok SAS for alle penga her :)

  Xxx.
   
  LN-FHU, Travellingalf, geddi and 2 others like this.
 2. helged

  helged Sølvrev

  Innlegg:
  236
  Likes mottatt:
  153
  Bonuspoeng:
  43
  God morgen fra Schiphol. 90 min transfer her før turen går videre til Lisboa for en liten langhelg! Ganske fin flyplass dette. Aldri bussgate, og flust med rullebånd for rask bevegelse mellom gatene.
   
 3. KatManDu

  KatManDu Senior Medlem

  Innlegg:
  573
  Likes mottatt:
  741
  Bonuspoeng:
  93
  Hei hei fra verdens nordligste by (tm). Noen små timer igjen til kursen settes sørover og hverdagen blir det vanlige. Men først er det helg :)

  Ha en fin dag der du er, enten sola skinner, det regner eller snør ;)
   
 4. Eddie47

  Eddie47 1D

  Innlegg:
  2,358
  Likes mottatt:
  6,482
  Bonuspoeng:
  113
  Det er deilig å nyte at solen varmer utenfor Bergen, kanskje første gangen siden høsten 2015 ...
  Det kjennes som det er en deilig evighet til SK244 på mandag

  Nyt helgen!
   
 5. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  God lørdag fra det tyske!
  Her skinner solen og straks starter hjemturen. 3 SAS legs på 9 timer i dag er nok ikke raskeste veien hjem, men hva gjør man ikke for å samle noen flere legs og poeng? Heldigvis er den lengste ventetiden på Kastrup. Blir å finne i gullstuen der mellom kl 14 og 17 i tilfelle noen andre av dere skulle være i nærheten.....

  Fortsatt god lørdag ønskes!
   
 6. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Not enough flights! 6 SAS legs på 9 timer er rekorden min :p

  Apropo legs, jeg satt her skulle booke meg en reise i går. Først var tanken å booke SAS til Bremen, men det viser seg at de har sommerpause på ruta. Lufthansa skulle ha 2500kr for å fly Stockholm-Frankfurt-Bremen, og når jeg selv må dekke billettprisen så ble det litt for mye syntes jeg. Nærmeste flyplass er Hamburg, så jeg sjekka hva Germanwings skulle ha. Oi oi oi, 399 kr ARN-HAM, og 449kr HAM-ARN! We have a winner, tenkte jeg! Men dette var jo sånn "light" billett, så om jeg skulle ha baggasje med koster det 699kr og 749kr. Okei... Ehm. Jeg sjekker SAS.no. 399kr for billett som inkluderer baggasje og eurobonuspoeng. Og ikke nok med det, men 699kr for billett som heter SAS PLUS! Hallo! No fucking brainer!!! Returen fikk jeg for 1099kr i PLUS, HAM-OSL-ARN, 2250EB-points.

  Så skulle jeg booke meg anslutningsfly til Azoreneturen. Stockholm-København. Svindyrt på den avgangen jeg hadde tenkt meg, for å rekke en konsert i København kvelden før. Nesten alle avgangene den Torsdagen er koster rundt 1500kr med SAS, med unntak av kveldsavganger til 800kr. Jeg går tre runder med meg selv og tenker, jaja... KAN jo sjekke Norwegian. Billetter til 199kr, i stedet for 1500kr.... Sant? Det er jo det alle sier. Det er så fåkkings billig med Norwegian. JADDA DU. Norwegian har for det første bare 3 avganger Stockholm-Køben på en torsdag i Mai, og for det andre er alle disse avgangene dyrere enn SAS' flights (mellom 1500-2000kr). Og det på "rammebilletten" som enda ikke har fått baggasje og andre tilvalg. Så hva gjorde jeg? Jeg booket meg SAS PLUS billett til 699kr morgenen etter. Selger heller konsertbilletten min og får nok ca samme prisen for den. Så slipper jeg unna en hotellovernatting og "sparer" totalt sett litt penger. Iggy Pop får være i fred. Fant meg også en SAS PLUS billett på returen CPH-ARN til 799kr. Hoppa jammen på den og, for fleksibilitet er så viktig for meg.

  Her har vi altså en dag hvor jeg tenkte på å booke både tysk lavpris, så vel som den verste bannskapen i boka lavpris (kan jo ikke kalles norsk lenger) - men endte opp med å booke meg 5 SAS PLUS billetter... Er faktisk litt imponert hvordan SAS har priset seg, det er jo latterlig billig når en PLUS-billett til og med er billigere enn en "light" billett hos et lavprisselskap med hub i andre enden. Jaja. Eurobonuskontoen min blir iallefall happy!
   
 7. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,488
  Bonuspoeng:
  113
  Kanskje vi ender på Azorene sammen? Jeg regner med du har booket samme grisetilbud som jeg booket på. Da kan vi sitte i lange kvelder og diskutere SAS, kundeservice og lignende mens kuene spaserer rundt oss og vifter med halen. :)

  God morgen fra Lillestrøm!! Sitter og ser på Finnen Ville på tur i Russland. Et av tidenes beste reiseprogram. Så skal jeg søke på ESTA til opphavet og så blir det vel å sykle opp til nevnte opphav og spise tomatsuppe. I kveld er det indisk&øl med noen flyklappere

  Ha en fin en
   
  tommy777 and Travellingalf like this.
 8. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Hæhæ, ja enn så lenge ligger den inne 5-9 Mai!
   
 9. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,488
  Bonuspoeng:
  113
  Min er 24-28 juni.
   
 10. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Så leit da! Det kunne ha blitt en fin film ut av det om tiden hadde passet! :p:cool::D
   
 11. Henrik

  Henrik Hellas-sympatisør

  Innlegg:
  1,242
  Likes mottatt:
  3,127
  Bonuspoeng:
  113
  Sjallabais fra Oslos beste... haug?
  Produktiv dag med løpetur og greier, og skal jammen meg knerte ut det som sannsynligvis blir nest siste installasjon av trip reporten min fra sommerens eventyr. På høy tid, for nå er det under en måned igjen til Cuba står på planen -- og kan jo være troandes til å skrive noe derfra.

  Ha en bra en!
   
  Travellingalf and mathiasfe like this.
 12. RemiWM

  RemiWM EBS

  Innlegg:
  314
  Likes mottatt:
  235
  Bonuspoeng:
  43
  God ettermiddag fra Rælingen.
  Dagen startet med overskyet og delvis regn, og deretter sol fra ca kl 13. Tenkte det var lurt å vaske hus/garasje og terrasser utvendig. Samlet sammen høyttrykkspyler, husvask, hageslange og kost med 5 meter langt skaft. Fikk samtidig vasket takrenner og biler. Fitbit aktivitetsmåleren har gått bananas, så nå blir det sofa'n resten av dagen og en god "kjøpe-pizza" som sønnen min kaller det, med god samvittighet.
  Ikke mange dagene igjen til det blir tur til firmatur til Edinburgh og deretter ego-tur med kona (uten barn) til New York. Får kanskje lese meg litt opp i kveld på Edinburgh siden jeg aldri har vært der før.
  Noen tips til hva man bare "må" se der borte? Edinburgh Castle er vel en selvfølge?
   
 13. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  God kveld fra innenrikskantina på OSL. Her var det sannelig god plass i dag. Tror aldri jeg har sett OSL så tom for folk. Ikke mange flyene som går nå på en lørdagskveld. Alt av butikker var stengt. En avissjappe og OLearys var alt som var åpent.

  Nå er det heldigvis bare et legg igjen før jeg er hjemme. Så skal jeg ikke fly igjen før på tirsdag. Puhhhaaaa
   
 14. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,738
  Likes mottatt:
  6,356
  Bonuspoeng:
  113
  Den filmen vil jeg se. Noen må booke om!
   
  Fnate and Martin Foss like this.
 15. helged

  helged Sølvrev

  Innlegg:
  236
  Likes mottatt:
  153
  Bonuspoeng:
  43
  Snakk om å jinxe. Fikk bussgate på vei hjem i dag. Jaja.
   

Del denne siden