God torsdag fra Bangkok

Tråd i 'InsideFlyer Lounge' startet av Hypern, 18. juni 2015.

 1. Hypern

  Hypern Senior Medlem

  Innlegg:
  509
  Likes mottatt:
  181
  Bonuspoeng:
  43
  Da var dagen kommet for hjemreise gitt. Bangkok er en artig by med mye rart. SÅ får man fundere på om man tar toget eller taxi ut til Suvarnabhumi. Sjåføren inn hit sniffa lim... Og frykter også trafikken på det der da - toget har liksom ikke det å forholde seg til.

  Radisson Blu Plaza er forresten ganske greit, men jeg vil ikke gi det toppkarakter. Er diverse småting som feks at kapasiteten på frokostsalen ikke er god nok, lysbryterne er et lite helvete å finne ut av - det blir liksom månelyst eller nesten ingenting. Litt irriterende når man skal legge seg for kvelden og finne ut hvilke brytere man skal fikle med for å få det mørkt også nei - der stod to lys på ja, feil bryter kanskje? Nei det er visst bryter til det på den andre siden av senga. Samt at taket på loungen begynte å lekke som en sil i går - tyder på dårlig håndverk, dette hotellet er som sagt kun et år gammelt. Det siste er at svømmebassenget stenger kl 20 presist. Det mener jeg er for tidlig å stenge et svømmebasseng på særlig om man har lyst på et lite kveldsbad. Kunne med fordel hatt åpent et par timer til uten problem.

  Ellers har de god mat og opplever personalet som veldig serviceinnstilte. Er bare å spørre dem om alt. da jeg påpekte at taket lakk i går kveld i loungen var de raskt og kontaktet overordnede og de satte ut bøtter og kar så jeg tror de får kontaktet noen håndverkere i dag for å få fiksa det.
   
 2. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  434
  Bonuspoeng:
  63
  God morgen fra hovedstaden. Siste arbeidsdag på kontoret før sommerferie versjon 1.0. Ettermiddagen byr på skoleavslutning for en nevø før bilen skal pakkes foran morgendagens forflyttning. Ha en herlig torsdag du også.
   
 3. Christian

  Christian Senior Medlem

  Innlegg:
  797
  Likes mottatt:
  247
  Bonuspoeng:
  43
  God morgen fra Bergen. Dagens oppgave er å skulke flest mulig møter for å få noe gjort.
   
 4. RoadKing

  RoadKing Fastboende

  Innlegg:
  12,003
  Likes mottatt:
  21,696
  Bonuspoeng:
  293
  Absolutt værste jeg vet, etter 11-14 timer i fly, jetlag så det rekker, lang immigrasjon, kanskje en time i bil, treig innsjekk på hotellet, og man bare drømmer om å hive seg i senga.
  Finner ikke fjernkontrollen til tv...
  Finner ikke avbryter til stålampa...
  Slår av (tror jeg) ved senga, så kommer ganglyset på osv.

  Jeez.

  Hvorfor har ikke hotell 1 -en- hovedbryter ved senga som slår av alt bortsett fra et støpsel ved senga hvor du kan plugge inn tlf?

  Forøvrig forfriskende morgen fra Skøyen :)
   
  Fnate liker dette
 5. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,554
  Likes mottatt:
  6,521
  Bonuspoeng:
  183
  God morgen fra Flybussen til Flesland.

  Grei natt på Neptun. Men Rica har jaggu hatt bra nose-dive etter at Scandinavian overtok.

  Og hvorfor bruker Amerikanske hotell tøymykner på sengetøyet mens Norske bruker stivelse iblandet Glava og papp? Noen som vet? ;)

  Ha en fjong dag
   
  tommy777 liker dette
 6. Hypern

  Hypern Senior Medlem

  Innlegg:
  509
  Likes mottatt:
  181
  Bonuspoeng:
  43
  Da var man på plass i loungen på BKK etter litt sild i tønne på toget, men det funker og man får ikke taxisjåfører som sniffer lim. Forresten kan jeg informere om at ved ankomst BKK er det nytt opplegg. Det står ikke lenger noen og skriver noe på en lapp. Man trykker på knappen som en kølapp og får tildelt en sjåfør. Litt irriterende da man må deale med sjåføren for retninger.
   
  BangkokBob liker dette
 7. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  5,185
  Likes mottatt:
  8,577
  Bonuspoeng:
  293
  God ettermiddag!

  Her har det vært en særdeles hektisk første "fri"uke. Min mor skal flytte inn i ny leilighet så denne uken har det vært nedvask av to leiligheter, flytting og snekring av platting foran hennes nye leilighet. Og i går når hun var mer eller mindre ferdig innflyttet så oppdaget jeg at det var jordfeil i varmekablene på badet i hennes nye leilighet. Så i dag begynte håndverkerne å rive gulvet for å fikse dette... Så nå ble det å flytte det aller mest nødvendige tilbake i hennes gamle leilighet slik at hun kan bo der til de er ferdige. Utrolig kjedelig, spesielt for min gamle mor.

  I morgen går turen til Hafjell og to dager sammen med 15-20 andre karer og utdrikningslag for en god venn som jeg skal være forlover til. Heldigvis ser været ut til å bli en god del bedre enn det var meldt bare for noen dager siden, så er ganske sikker på at vi skal få en knall helg!

  Ha en fortsatt fin dag!
   
 8. tommy777

  tommy777 Founder

  Innlegg:
  4,758
  Likes mottatt:
  6,445
  Bonuspoeng:
  183
  Sjalabais fra Chitown

  Man sover alltid godt natten etter en 0600 flight

  Litt småjobbing på morran før man har lunch med gamle SingTel kolleger.
   
 9. Bizflyer

  Bizflyer Veteran

  Innlegg:
  3,794
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Da var ukens jobbcruise unnagjort og man er tilbake i det Sørlandske!
  Skikkelig turbulent siste halvdel av flyturen i dag.
  Nå har man fått seg en hvil og litt mat, og så er man klar for arbeidsdag igjen i morgen.
  Og i morgen er det jo helg også. Iallefall når man er ferdig på jobb.
   

Del denne siden