Hei, Skal snart ut og fly Asiana F, og prøver å bestemme meg for hvilken rett jeg skal forhåndsbestille. Dette er alternativene: Vet at Bibimbap visstnok er veldig populært, men selv ser jeg mest på Pine Mushroom Sanjeok og Braised Short Ribs. Noen med erfaringer?
Jeg forhåndsbestilte ingenting t/r FRA ICN. Vestlig meny til, vestlig meny pluss bibimbap hjem. Klarte ikke å velge... Godt med koreansk altså, men mest for variasjonen sin del. Egentlig best med vestlig. Nok mat, da. K
Bibimbap er klassisk koreansk rett som vestlige turister sier masse gode ord om. Denne kan jeg anbefale.
Bibimbap er kanskje den beste flymaten jeg kan spise. Flymat smaker som regel blahhh, men bibimbap smaker faktisk bra.
Jeg flyr også Asiana snart, men kun FRA-ICN. Er det bare mulig å forhåndsbestille fra ICN og ikke til?
Takk for innspill, folkens! Jeg har i utgangspunktet bestilt lactose free meal, ettersom jeg er allergisk mot melkeprodukter. Tror kanskje jeg bare holder på det. Ser ut som de stort sett loader bibimbap på uansett, og har ikke lyst til at det ikke skal være caviar ombord...
Jeg er allergisk mot melkeprodukter generelt og ikke bare laktose, men lactose free er det nærmeste jeg kan velge (det er som regel helt fritt for melkeprodukter hos de fleste selskaper, selv om det heter lactose free).
Ingen laktose eller melkeprodukterme bibimbap. Kun grønnsaker, ris, rød pepper paste og sesamolje. Kimchi som tilbehør.
Slenger også med spørsmål på denne tråden, vi skal også straks ut og fly Asiana F og madammen har fått Cøliaki. Er nokre av desse rettane glutenfrie?
Litt annet spørsmål, men med samme formål... Forsøker å logge inn på Asiana ved bruk av referansenummer, etternavn osv., men får da beskjed om at jeg må logge inn for å se award-bookinger. Hva er veien inn for å endre på måltid?
Kimchi er en veldig viktig siderett som Koreanere spiser til nesten hvert måltid. Det finnes mange ulike typer kimchi, både fersk og gammel/fermentert, basert på ulike grønnsaker. Den mest kjente og vanlige er kimchi laget med kinakål. Kinakålen må ligge i saltvann noen timer, så skylles. Deretter blandes den med "kimchi paste", denne kan lages på tusen forskjellige måter, og hver familie hadde i gamle dager sin familieoppskrift. Nå kjøper de fleste kimchi I butikken. Kimchi paste består i hovedsak av rød pepper pulver, most pære, løk, hvitløk og fiskesaus som kjøres i en food professor til en paste.
Supert! Tusen takk for svar, då slepp ho kjipt måltid. Bimbinbap er vel også i standard menyen slik eg forstår det så då treng ein ikkje forhåndsbestilla?
Vet ikke om det er i standard menyen i OZ F, men de gangene jeg har flydd eco med OZ og KE, så har de alltid hatt bibimbap som et valg.
Slenger meg med på Bibimbap Edit: de serverer det forøvrig i C også. Prøvde det forrige uke. Mindre antall skåler og greier enn F da. Samme smak