København - tips til firmatur

Tråd i 'Reisemål' startet av Baffen, 20. mars 2019.

 1. Baffen

  Baffen Nytt Medlem

  Innlegg:
  2
  Likes mottatt:
  4
  Bonuspoeng:
  3
  God kveld, folkens,

  Long time reader, first time writer her.

  Jeg er ansvarlig for firmaets bienniale blåtur, som denne gangen går til København nå i vår. Dessverre er jeg relativt blå på hva den byen kan tilby utover Noma, Geranium og Vega.

  Vanligvis kjører vi en fin lunsj og to fellesmiddager i løpet av helgen. Lunsjen har jeg kontroll på, men middagene sliter jeg mer med. En av kveldene ønsker jeg å overraske - sist var vi i Amsterdam og leide elvebåt. Det slo an, for å si det forsiktig. Den andre kvelden må vi ha en god restaurant hvor vi kan sitte litt i ro og fred (ikke nødvendigvis chambre separee, men litt adskilt) og spise godt.

  Vi er ca 16 stk, god aldersspredning, men flest mellom 35 og 45. Alle er glade i mat og vin, og vi har et ganske avslappet budsjett.

  Tips, særlig til en kul opplevelse litt utenom det vanlige, tas imot med takk!

  På forhånd takk!
   
  dahlmath liker dette
 2. dahlmath

  dahlmath Medlem

  Innlegg:
  81
  Likes mottatt:
  54
  Bonuspoeng:
  18
  Vart på AOC 2 ggr och det var magiskt
  https://restaurantaoc.dk

  Pluto - avslappnad restaurant med hög ljudnivå (kanske var oss...) schysst mat och massa goda viner.
  http://restaurantpluto.dk/forside/

  Mother - Brunchen söndag ! klockrent ställe att avsluta Köpenhamn turen. goda pizzor och generöst med urval på disken...
  https://mother.dk/restaurant/take-a-seat/

  Reffen streetfood
  https://reffen.dk/en/

  Restaurant bror - snacks meny som börjar med detta är ju en hit...
  "Bulls’ balls, tartare sauce"
  http://www.restaurantbror.dk/en/menu-and-wine


  ganska så straight forward tips...
   
 3. magnusant

  magnusant EBG

  Innlegg:
  197
  Likes mottatt:
  173
  Bonuspoeng:
  43
  Gode middager i KBH er selvfølgelig lett å oppdrive, unike opplevelser kanskje litt i forhold til målgruppen. Ute på båt er oppbrukt, så den styrer vi unna.

  På "the standard" kan dere få private dining, men det er klart det er i et område de fleste kjenner godt, kanskje et bygg en del har vært i før om de drar ofte til KBH.

  Jeg vet ikke hvor mange man kan få plass til på omakase 71, av kiin kiin - men det virker til å være et virkelig bra konsept.

  Kanskje heller en tur til Jægersborggade, på Manfred mad og vin, eller Relæ - kombinert med en tur på Mikeller & friends et stenkast unna.

  Jeg vil ellers slå et slag for "Enomania" og mitt gamle hood Frederiksberg, eller "Anarki", de beste pata negra "ribs" jeg noen gang har spist.

  Videre kan det nevnes Era Ora, som er "billig" tross sin evigvarende stjerne i den røde guiden, og jeg har sett det omtalt fra italienere som europas beste italienske utenfor italia.

  I Kødbyen er det mange spennende steder, men kanskje også hyppig frekventert av norske unge hippe på tur som har lest de samme guidene. Restaurant Kul, Fiskebaren og Gorilla er alle fine.
   
  Sonictravel liker dette
 4. lochlite

  lochlite Nytt Medlem

  Innlegg:
  12
  Likes mottatt:
  8
  Bonuspoeng:
  3
 5. magnusant

  magnusant EBG

  Innlegg:
  197
  Likes mottatt:
  173
  Bonuspoeng:
  43
  Det er alltid fint med en tur på sticks & sushi, jeg vurderte å anbefale det. Nå skal det dog sies at det er stor forskjell på å være på toppen av tivoli, og på toppen av tivoli hotell...
  På tivoli kan man spise på Nimb f.eks :)
   
 6. JeanPaul

  JeanPaul Medlem

  Innlegg:
  50
  Likes mottatt:
  27
  Bonuspoeng:
  18
  Veldig enig med sticks&sushi på tivoli-hotell, toppetasjen. Fantastisk mat til faktisk ok priser. Kobe-biff på pinner slår det meste!
   

Del denne siden