Kampanje: Doble poeng til Hamburg

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av panopaul, 08. april 2015.

 1. panopaul

  panopaul EBD, TBG, CCG, BWP

  Innlegg:
  60
  Likes mottatt:
  34
  Bonuspoeng:
  18
  I februar meldte jeg meg på kampanjen "doble poeng til Hamburg", og foretok en reise dit i mars (fra Oslo). Stusset litt da jeg sjekket mine EB-sider og ser at jeg kun har fått såkalte "double points" som ekstrapoeng for turen til (med direktefly), men ikke fra (som var med mellomlanding i København), og ringte SAS og spurte om dette. Fikk beskjed om at denne kampanjen kun gjaldt Hamburg-reiser til/fra Oslo og Stockholm i en gitt periode (gjelder frem til 30/4), mens min mellomlanding på returen var på Kastrup, som dermed ikke kvalifiserer til doble poeng for returen. Valgte ikke Kastrup selv, det var alternativet som kom opp på passende datoer da jeg bestilte t/r Oslo-Hamburg. Finner dette litt merkelig. Kan ikke huske at dette sto spesifisert da jeg registrerte meg for kampanjen, men føler at det er litt misvisende markedsføring. Har diamantstatus og reiste på SAS Plus for å sanke mest mulig poeng. Men skal ikke hardnakket påstå at dette ikke var spesifisert i vilkårene, som jeg nå ikke klarer å finne igjen. Andre som vet noe mer konkret om dette eller har tilsvarende erfaring med denne el andre EB-kampanjer?

  Sidene med detaljer om kampanjen er fjernet fra SAS' hjemmesider, men har fortsatt eposten de sendte ut med oppfordring om registrering. Der står det i hvert fall ingen ting om dette.
   

  Attached Files:

  Last edited: 08. april 2015
 2. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Nå står det en gang "alle reiser mellom Oslo og Stockholm til Hamburg", og for de som er litt mer snartenkt så spør man før man reiser :) Følgende svar ble gitt 12/13 Februar når noen spurte om det gjaldt mellomlanding i CPH:
  [​IMG]

  Så njet. Husker heller ikke detaljene i spesifikasjonen for påmelding, men det var iallefall såpass tydelig at det gjaldt fra oslo og stockholm at noen spurte om mellomlandinger for sikkerhets skyld. Jeg reiste også for å sanke mest mulig poeng, dagstur t/r morgen/kveld og er fornøyd med mine 6000 poeng nærmere en F-bonus.
   
 3. Cecilie

  Cecilie Se! Jeg sitter i en flymotor.

  Innlegg:
  2,191
  Likes mottatt:
  2,356
  Bonuspoeng:
  113
  Kjedelig! Under fasttrack to gold-kampanjen for to år siden, ble jeg faktisk oppringt av SAS fordi de så jeg hadde booket med WF fra KRS til CPH, og de sa at kampanjen kun gjaldt for "rene" SAS itineraries. Så da fikk jeg endret til KRS-OSL-NCE i stedet for KRS-CPH-NCE.
   
 4. panopaul

  panopaul EBD, TBG, CCG, BWP

  Innlegg:
  60
  Likes mottatt:
  34
  Bonuspoeng:
  18
  Snartenkt? Vet ikke jeg, men for meg er ikke dette åpenbart. I registreringsmailen står det: "Alle reiser med SAS mellom Oslo og Hamburg gir nemlig doble poeng*" - der den lille stjernen på slutten der refererer til denne merknaden med liten grå skrift nederst: "*I tillegg til dine normale Grunnpoeng får du like mange Ekstrapoeng. Gjelder i SAS Go og SAS Plus.". Mener derimot at begrepet "alle reiser" her heller antyder om at det - ja - nettopp gjelder alle reiser - som man bør kunne anta man også får ved bestilling av billetter t/r Hamburg på SAS' hjemmesider. Jeg dro jo til Hamburg, hadde ingen planer om å besøke København.

  For meg er ikke dette tydelig nok merket. Men greit å vite at jeg må studere detaljene ekstra nøye før neste gang jeg biter på en tilsvarende kampanje.
   
  Last edited: 08. april 2015
  Henrik, AndersB and Jørgen like this.
 5. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg mener det var spesifisert når du gikk inn og leste små-skrifta, for det var en lang remse med greier. Hvilket tidsrom, hvor, når og hvorfor. Det var iallefall såpass tydelig at man også spurte for sikkerhets skyld. Söta bror liksom - svenskene som ikke er så oppegående som nordmenn pleier å tro - klarte å holde tunga rett i munnen og undersøke alle aspekter før de meldte seg på. Ble mange mileage runs :)

  Jeg spurte til og med SAS på twitter om de hadde fått registreringen min, for jeg ville være sikker på at alt var helt in ordnung. Det fikk jeg hyggelig svar om at jo, jeg var registrert til kampanjen.
   
 6. panopaul

  panopaul EBD, TBG, CCG, BWP

  Innlegg:
  60
  Likes mottatt:
  34
  Bonuspoeng:
  18
  Ser den. Er ikke sur altså, bare litt skuffet over kampanjereglenes mangel på tydelighet. Var også nettopp derfor jeg etteryste detaljene som jeg ikke kunne finne igjen. Kompenserte nettopp noe av skuffelsen over å innse tabben ved å slå til på et tilbud som jeg nå fikk på mail, ang en reise jeg faktisk bestilte i går (men under 24t siden), dog til en mye hyggeligere pris til samme destinasjon. Dermed rakk jeg å avbestille opprinnelig billett på Go :)
   
  Last edited: 08. april 2015
 7. Henning

  Henning co-founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  2,919
  Likes mottatt:
  1,821
  Bonuspoeng:
  113
  Vi omtalte denne kampanjen samt vilkår i denne artikkelen. Siden til kampanjen finnes ikke lenger, men i følge vår artikkel er de fullstendige vilkårene som følger:
  • Påmelding: fra 13. til 22. februar 2015
  • Reiseperiode: 24. februar til 30. april 2015
  • Gyldig billett i alle klasse på de utvalgte ruter
  • Du kan reise flere ganger
  • Poengene vil være godskrevet din konto kort tid etter reisen er gjennomført
  • Ekstrapoengene påvirker ikke ditt medlemsnivå
  @Darkcho har skrevet artikkelen, så kanskje han husker flere detaljer. Det fremgår ikke av vilkårene at mellomlandinger ikke teller, og det fremgår heller ikke av bildet du la ved i første post. Derimot står det "Alle reiser mellom Oslo og Hamburg gir nemlig doble poeng". Det står ikke "kun direkteruter", men alle reiser. Når du da bestiller tur/retur Hamburg og SAS.no gir deg returen via København, bør det være rimelig å tolke dette som en godkjent reise mellom Hamburg og Oslo, og godt innenfor definisjonen "alle reiser mellom Oslo og Hamburg".

  Ut ifra de opplysningene som foreligger synes jeg du har en meget god sak, og jeg ville helt klart ha sendt en klage til SAS.
   
  bern747, mhsalv, anders82 and 4 others like this.
 8. Edvard

  Edvard 一期一会

  Innlegg:
  1,443
  Likes mottatt:
  2,897
  Bonuspoeng:
  113
  Bonusfeber kompliment:

  Jeg er imponert over den servicen og responsen @Henning, @tommy777 og andre mods gir brukere i dette forumet.
  Dere er som en superior Concierge/Customer Service-tjeneste, over leverandørens egen. Kudos. Rock on.
   
  Bjartne, Dash, tommy777 and 9 others like this.
 9. ILS2

  ILS2 Senior Medlem

  Innlegg:
  826
  Likes mottatt:
  2,298
  Bonuspoeng:
  93
  Noen "relanserer service" med jevne mellomrom, mens andre bare yter god service hele tiden ;)
   
  Islending, Dash, vegardg and 5 others like this.
 10. Henning

  Henning co-founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  2,919
  Likes mottatt:
  1,821
  Bonuspoeng:
  113
  Takk for hyggelig tilbakemelding :)
   
  tommy777 liker dette
 11. panopaul

  panopaul EBD, TBG, CCG, BWP

  Innlegg:
  60
  Likes mottatt:
  34
  Bonuspoeng:
  18
  Takk for tilbakemeldinger, folkens. Jeg skal titte litt nærmere på dette basert på det som kommer frem her, så får jeg evt. vurdere å sende inn en klage. Jeg kan ikke markedsføringsloven på rams, men mener klart at det burde ha kommet mye tydeligere frem dersom dette tilbudet kun gjelder utvalgte reiser - og ikke "alle", slik som det jo helt klart gis inntrykk av i påmeldingsbrevet sendt på epost til EB-medlemmer. Er også litt betenkt med tanke på at eneste måte å kunne finne tilbake på hva som eventuelt sto skrevet utover dette i vilkårene er å måtte huske på å ta et skjermbilde av detaljene i det man melder seg på og arkivere det for ettertiden.
   
 12. Norfindir

  Norfindir Senior Medlem

  Innlegg:
  543
  Likes mottatt:
  278
  Bonuspoeng:
  63
  På chat-rouletten sa de til meg at også reiser med mellomlandinger er inkludert.. tok ut en kopi av chatten som jeg skal bruke i min klage :)
   
 13. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Jøss, DET er veldig spesielt, da det har vært krystallklar kommunikasjon for oss i Øst-Europa. Kun direkteflighter, og det er ikke ei sjel som har klart å misforstå eller ikke få med seg dette. Virker derfor rart at det er så mange nordmenn som ramler bakpå og attpåtil har fått feil info. Siden du har skjermbilde av chatten, kan du legge det ut her? Hvis du med kopi mener du har kopiert teksten så kan jo hvem som helst lage en "kopi av en chat" i WORD programvare i ettertid.
   
 14. Norfindir

  Norfindir Senior Medlem

  Innlegg:
  543
  Likes mottatt:
  278
  Bonuspoeng:
  63
 15. Norfindir

  Norfindir Senior Medlem

  Innlegg:
  543
  Likes mottatt:
  278
  Bonuspoeng:
  63
  Ikke mye som er redigert i WORD der @Ida
   
 16. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,745
  Likes mottatt:
  6,368
  Bonuspoeng:
  113
  Folkens, har ryddet litt opp her i tråden. La oss ta ett lite steg tilbake, være litt mer hyggelige med hverandre

  Takker for forståelsen!
   
  anders82 and panopaul like this.
 17. Dash

  Dash Aktivt Medlem

  Innlegg:
  162
  Likes mottatt:
  93
  Bonuspoeng:
  28
  DET er ikke veldig spesielt i det hele tatt. Det er vel mer regel enn unntaket at SAS svarer feil på chat....
   
  vegardg liker dette
 18. bern747

  bern747 Senior Medlem

  Innlegg:
  259
  Likes mottatt:
  340
  Bonuspoeng:
  63
  Hmmm.. har de vise menn og kvinner "konkludert" med noe? Hvis trådstarter får ytterligere svar fra bolaget håper jeg det kommer et lite referat på trykk.

  Jeg har selv en slik tur hvor ene av leg'ene er via CPH. Men hvis det allikevel ikke er doble poeng via CPH så får jeg route om og heller få litt mindre grunnpoeng men flere poeng totalt.

  Skal jeg være ærlig syns jeg SAS har en dårlig sak når vi ser vedlegget i første post til trådstarter.

  @Henning har jo et sammendrag av vilkårene. Hvis jeg som en person uten særlig dybdekunnskap i bonusverdenen hadde meldt meg på en slik kampanje, hadde jeg tatt det for gitt at jeg fikk doble poeng om jeg dro via Ouagadougou for den saks skyld....
   
 19. panopaul

  panopaul EBD, TBG, CCG, BWP

  Innlegg:
  60
  Likes mottatt:
  34
  Bonuspoeng:
  18
  Jeg har ikke vært i kontakt med SAS på ny ang. dette, men om jeg gjør det, kan jeg gi et referat her - om det kommer frem noe nytt. Er på jobb nå, men skal se hva jeg får gjort med saken i løpet av morgendagen.
   
  Dash, Henning and bern747 like this.
 20. vegardg

  vegardg Senior Medlem

  Innlegg:
  539
  Likes mottatt:
  1,285
  Bonuspoeng:
  93
  Hva mener du egentlig? At det var utydelig?
   

Del denne siden