Dere får bære over med meg og alle matbildene. Det er ikke så mye annet å gjøre her enn å spise og drikke Alt er utmerket, men det kommer i rask rekkefølge og jeg må be vertinnen om å roe ned tempoet. Ikke bare bare å få i seg alt dette i en kropp som nå egentlig akkurat burde ha stått opp. Sånn sett så fikk jeg jo wagyu til frokost Som eneste passasjer her fremme kjenner jeg på litt dårlig samvittighet for alle flaskene de åpner for meg, men hey, jeg har tross alt lagt igjen noen kroner på Kiwi og Amex! Gjør mitt beste for å tømme det de har da Intet reisebrev uten noen menyer også.. Krug på bordet!
Sov riktig godt! Vi tåler langt flere mat og kabibilder Det så deilig ut i biz, men fy søren så hjemmetrivlig det ser ut i F.
Dette var bare lækkert , er det dette som kalles himmelen? Krug, Kaviar og Waguy. Jeg er ikke misunnelig i det hele tatt, kors på halsen, ti kniver i hjerte og vel så det... Nei vet du hva. En slik reise fortjener alle IF`re. Og denne gangen var det din tur @Points4Fun Dette må bare nytes til det maksimale og forventer minst 5 flasker med Krug innabords, før du sjangler ut av flyet.
Nesten sjokka over å se flymat som ser spiselig ut! Men: Cutbacks i F? Ser det var halvflaske med Krug... Forøvrig er vinoppstillingen rimelig akseptabel; moden Chablis og en grei rødvinsmark i Burgund fra et godt år selv om produsenten er bob-bob... Har du bilde av den japanske menyen?
Tror det er standard med halvflasker. Var det når jeg fløy i Desember 2019 også. Ellers utrolig fint å se at noen av oss fortsatt får testet ut disse turene
Etter noen runder med Hibiki 21 år er det på tide med nudler og sake. Fantastisk service her Er redd jeg ramler av flyet på LHR og blir erklært «not fit to fly»
På LHR er det ikke så farlig. Så du får blåresept på alkohol inntak så lenge det er Krug eller Hibiki . Om de trenger legeattest på "fit to fly" på LHR, så fikser vi det også
Hibiki er trivelig altså, samme med Krug, så tenker det er verdt risikoen. Spørsmålet er hvor mye kan man konsumere før FA begynner å reagere?
Godt poeng og man bør nok holde seg alminnelig oppegående, selv om det er mye som frister. Er en fordel å ha vært ute en vinternatt før og vite hvor grensen går De serverer alt du vil ha, men er også flinke til å kjøre på med vann ved siden av.