King Suite på Hilton Reykjavik Nordica

Tråd i 'Reisebrev' startet av Nilsjorg, 17. sept 2013.

 1. Nilsjorg

  Nilsjorg Medlem

  Innlegg:
  55
  Likes mottatt:
  21
  Bonuspoeng:
  8
  Av og til så er det ganske rimelige priser å finne når Hilton har sine "Any Weekend Anywhere" salg. Med situasjonen som den islandske økonomien er/var i, så ble vanlige rom solgt for gi-bort pris, og suitene kostet bare bittelitt ekstra, så det var ingen grunn til å la være å unne seg et snev av luksus til en svært billig penge. "Any Weekend Anywhere"-prisen for suiten inkluderte selvfølgelig også frokost, tilgang til Executive Lounge, og adgang til gym & spa.

  Som sagt, så gjort!

  Det er to King Suites på Hilton Reykjavik Nordica. Begge er på 60kvm og er lokalisert på hver sin ende av bygget i 8. etasje, altså lengst vekk fra heisene. Fra rommet er det også en utrolig utsikt over fjellene som ligger rundt Reykjavik. Rommene er flotte og moderne, interiør og design er typisk skandinavisk, som resten av hotellet. Gammeldags TV på soverommet og forstyrrende søyler trakk litt ned. Det er mulig å stille inn all belysning separat slik at du kan få akkurat den stemningen du ønsker.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Suiten var dekorert med friske blomster, gulvene var delvis teppebelagte og delvis i børstet eik. Badet var stort og romslig, med en stor dusj og et standard størrelse badekar. Godt utvalg i amenities i store størrelser, og selvsagt badekåper, tøfler og alt som hører med. Det var også 2 toaletter, en på badet og et separat et i tilnytning til stuen. Soverommet var stort med en komfortabel seng, som det som regel er på Hilton.

  [​IMG]
  Stuen var utstyrt med en hvit skinnsofa og stoler, et spisebord, flatskjerm, DVD-spiller og et Tivoli-anlegg. Det var også plass til et skrivebord hvor det var mulig å brygge seg en knakende god espresso på Illy Y1 Iperespresso-maskinen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Vi fikk også et flott brett med masse ost, og en hel flaske med vin levert på rommet, helt uten kostnad!

  [​IMG]

  Frokosten på Hilton er som regel ganske god og omfattende, og det mangler ingenting. (om man lar være å sammenligne med asiatiske 5* hoteller), og man kan velge om man vil spise frokost i loungen eller nede i restauranten. Det anbefales å spise i restauranten da utvalget er langt større enn i loungen. Loungen forøvrig er meget bra og komfortabel, med godt utvalg i både snacks, noe å bite i og forskjellige forfriskninger og drikkevarer.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Hilton Reykjavik Nordica er et bra hotell, men det ligger bittelitt utenfor selve sentrum av Reykjavik. Det er likevel ikke lange biten å gå, eller man kan også ta en gratis shuttlebuss til sentrum. Taxi koster ikke allverden, og om man har leid bil, så er parkeringen gratis. Alt i alt er Hilton Reykjavik Nordica et bra valg i Reykjavik om man sørger for å bestille når det er salg på Hilton.
   
  milehigh, AndersB, Fnate and 2 others like this.
 2. tommy777

  tommy777 Founder

  Innlegg:
  4,749
  Likes mottatt:
  6,448
  Bonuspoeng:
  183
  Herlig hotelltest. Ser ut som de passer godt på Diamonds på Island ;)
   
 3. milehigh

  milehigh Veteran

  Innlegg:
  2,984
  Likes mottatt:
  8,365
  Bonuspoeng:
  183
  Bra rapport. Island er kult! Til og med på Park Inn hvor CC hadde en promo med 9K rabatt, så det var jo egentlig gratis. Litt utenfor sentrum men hadde jo bil!
   
 4. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,545
  Likes mottatt:
  6,549
  Bonuspoeng:
  183
  Saft suse, det der var ikke helt feil.

  Takk for strålende hotellrapport. Har bare vært på Island en gang og da bodde jeg på et skikkelig "Bjarnes trebenk & vaffel" - hotell. Det var litt anderledes, kan du si
   
 5. Thomas

  Thomas Medlem

  Innlegg:
  186
  Likes mottatt:
  179
  Bonuspoeng:
  43
  Saft sue x2. Dette var en flott rapport. Tror dette kan bli et godt valg når jeg skal til Reykjavik :)
  Thomas
   
 6. pgaa

  pgaa Bygdetulling

  Innlegg:
  403
  Likes mottatt:
  969
  Bonuspoeng:
  93
  Nydelig hotellrapport dette her, takk for den. :)
   
 7. milehigh

  milehigh Veteran

  Innlegg:
  2,984
  Likes mottatt:
  8,365
  Bonuspoeng:
  183
  Hadde du Hilton status også? Topp ostebrett.
   
 8. Christian

  Christian Senior Medlem

  Innlegg:
  904
  Likes mottatt:
  295
  Bonuspoeng:
  63
  Takker for titten synes suiten så fresh ut til tross for gammel tv. Og dvd-spiller er jo også litt avleggs.
   

Del denne siden