KLM last minute upgrade/bid for business priser?

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av wreilert, 18. febr 2015.

 1. wreilert

  wreilert Galactic Cowboy

  Innlegg:
  109
  Likes mottatt:
  48
  Bonuspoeng:
  28
  Internett er full av informasjonsløse poster om at dette går an, men jeg sliter med å finne ut hva det koster (long haul seff).

  Skal snart fly CDG - MIA og CUR - AMS, noen som veit hva jeg kan forvente at bid for business vil starte på?
  Eller i hvilket landskap evt oppgradering ved check in ligger i?

  Den første leg'en der er forøvrig med Air France (booka gjennom KLM). Får man de samme oppgraderingsmulighetene der som om det hadde vært en KLM-flight?
   
 2. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  833
  Likes mottatt:
  699
  Bonuspoeng:
  93
  Har aldri prøvd å by. Men ved innsjekk kan prisen variere veldig, et sted mellom €200-350 kanskje. Har selv betalt ca €230 for AMS-LUN (ikke billig-eco), synes det var en god deal. Husk at du også kan prøve lykken etter innsjekk på transfer automatene rundt om i terminalen.
   
 3. Bizflyer

  Bizflyer Veteran

  Innlegg:
  3,791
  Likes mottatt:
  2,922
  Bonuspoeng:
  113
  Fikk tilbud om dette både for legget KRS-AMS og AMS-FRA. Budene startet på 100 euro pr strekning. For 2 flyturer på rundt timen, synes jeg det var overkill. Droppa det ganske enkelt gitt.

  På Longhaul har jeg opplevd tilbud om oppgradering for penger. Det var vel før dette auksjonspreget ble innført. Men på AMS-MNL var laveste tilbud 200 euro og dyreste tilbud 1000 euro.

  Så dette varierer nok i forhold til hvor mange seter som er solgt på forhånd i de forskjellige klassene. Er det overbooket på eco og mye ledig på biz, er nok prisen lav så de får inn noe for å slippe å måtte oppgradere noen av de overbookede gratis. Og motsatt hvis det er omvendt.
   
  GinTonic liker dette

Del denne siden