Takk for at vi har fått være med på en flott tur med masse bilder og beskrivelse av god mat og drikke + flott natur
Dagens Nærlingsliv har også vært nordpå, men siden kosten er såpass høy så må du betale for å lese om turen. For andre, så er det gratis på IF DN klarte heller ikke navngi sjefen selv heller. Nå har de oppdatert artikkelen. Halvar Ellingsen var blitt til Halvard Ingebrigtsen. Anyway; her er DN sin dom: (som koster penger å lese) https://www.dn.no/smak/restaurantguiden/usannsynlig-velsmak/2-1-1044456 «Men Kvitnes Gård er blitt en scene der Halvar Ellingsen har trådt frem som en av landets aller beste og mest originale kokker. Restauranten er blant Norges aller beste og mest interessante. Og det er egentlig verdt turen i seg selv.»
27 poeng er veldig bra. Toppscore på mat. Kun 4 av seks på pris er litt underlig synes jeg. Ikke noe å klage på 3k for mat og overnatting på dette nivået. K
Tusen takk for en fantastisk kulinarisk reise, med meget flotte naturbilder attåt Dette bilde fikk meg til å tenke på en kommentar @Eddie47 ofte kommer med
Veldig gøy å følge den kulinariske reisen! Jeg har et spørsmål som går litt i motsatt retning her: Jeg skal til Lofoten nå til helgen og siden jeg følger et lavkarbokosthold er det spesielt interessant for meg om det finnes serveringssteder som har buffet.... Problemet med de vanlige restaurantene er at jeg stort sett bare kan spise en tredjedel av det som ligger på tallerkenen... Om noen kjenner til serveringssteder med buffetservering eller har andre lavkarbotips ville jeg sette stor pris på det!
Løfter denne tråden, som inspirerte meg til å finne en ledig kveld på Kvitnes. Sitter nå på rommet og venter på frokost etter en helt fantastisk middag i går. Takk til Jgroneng!