Etter noen turer med SAS i Plus til Kanariøyene slår det meg at serveringen slett ikke samsvarer med lengden på flygningen.
Jeg reagerte ikke sist, for da var det mellomlanding på CPH med frokost på første leg.
Nå var det en morgenflygning direkte fra Bergen og flytiden ble 6 timer.
At serveringen er lik på en 90 minutters flygning som en 6 timers tur er bare spesielt. Den er attpåtil begrenset til 3 enheter alkohol.
Måltidet kom raskt og bestod av litt kylling, en neve bønner og frø, og noen salatblader.
Her burde de innført et serveringskonsept tilsvarende long-haul.
Eller lært noe av charterselskapene som tilbyr et stort varmt måltid med brød og dessert.
På en så lang morgenflygning burde de servert både frokost og lunsj.
Det skulle absolutt være mulig med 4 halvfulle rader med Plus.
Og skulle du ikke like måltidet som blir servert (I'm looking at you, kald laks...), da er du f*cked. Da er det bare å be til høyere makter om at det er pizza igjen, når hele Go har fått handlet ferdig.
Ok, rant over
Her er dokumentasjon...
View attachment 127058
Vis alt...