Miles & More - Endringer fra 01.01.14

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av ILS2, 19. sept 2013.

 1. ILS2

  ILS2 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,107
  Likes mottatt:
  3,177
  Bonuspoeng:
  113
  Bonusprogrammet til LH Group m.fl. har idag annonsert nye endringer i opptjeningsstrukturen som er gjeldende fra 1. januar 2014.

  Etter at M&M kuttet opptjeningen for såkalt 'Discounted Business Class' (P- og Z-klasse), er det denne gang Economy-pax som får merke sparekniven på kroppen. Mest interessant er det kanskje at Q- og V-klasse fra nyttår kun vil opptjene 50% miles på interkontinentale reiser, mot 100% idag, men det gjøres endringer i flere andre bookingklasser - også på intraeuropeisk.

  Miles & More signaliserer i tillegg at de vil styrke fordelene for deres egne statuskunder, men går ikke i nevneverdig detalj om hva dette innebærer.

  Alt i alt kan vi konkludere med at M&M ønsker å fokusere mer på revenuekundene enn på den prisbevisste 'mileage junkie', så det er nok en del medlemmer som kanskje bør se seg om etter grønnere beitemarker.

  Hva slags innvirkning endringene vil ha for f. eks. SAS EB-medlemmer som flyr på LH-metall, er for tidlig å si. Det er ikke gitt at alle endringene automatisk implementeres i EB-opptjeningen (jf. P-klasse som fortsatt gir 200% hos LX, men kun 100% hos LH), men her gjelder det å sjekke EB-sidene før man ev. booker Lufthansa-reiser for 2014.

  Videre ryktes det bl.a. at Lufthansa vil kaste ut Star Alliance Gold-medlemmer fra SEN-loungene, og i stedet la de benytte Business-loungene - med mindre de flyr på Business Class-billett, samt at det er bekreftet at Swiss First Class kun vil være mulig å booke for SEN/HON - og følgelig ikke lenger for medlemmer fra andre Star Alliance-programmer, uavhengig av status.

  http://www.miles-and-more.com/onlin...ews/detail?nodeid=1614347629&l=en&cid=1000243
   

Del denne siden