har ikke vært med 787 hos BA, kun 747. og jeg er med på at de har annet layout enn andre, men synes uansett det er ganske så trangt om plassen. Hver sin smak
Rett skal være rett, fruen og jeg har prøvd LH sin 2x2x2 layout i 2 etasje på 380, og vi likte det overhodet ikke.
Spent på om det føles litt romsligere med 7 i bredde på 380 på veien hjem, valgte sete i andre fremfor nede hvor det er 8 i bredden. Som flere påpeker så står setene «annenhver» formasjon, men flyet blir jo ikke noe bredere fordi, og setene tar den plassen de tar. Feks om alle har setet i liggende pos, da er vel hoftepartiet på samtlige 7 på ca samme plass i lengderetningen. Har ikke målt eller sjekket tallene, men 7 i bredden på BA føltes betraktelig trangere enn 4 i bredden hos SK.
Ja, selvsagt er 4 i bredden på SAS bedre. Det vi sammenligner med er LH med 6 i bredden og United med 8 i bredden i C...
Da er «pliktene» i LAX unnagjort og det forberedes hjemreise, noen Bud’s i hagen hos Intercontinental Century City er aldri feil God tid før avreise, men tenkte å bruke noen timer på LAX også
Har prøvd UA 777 med 8 i bredden, det føltes ikke så ille men da var vi familie som hadde de 4 i midten. Synes LH 2-2-2 er OK om jeg ikke har vindussetet.
Da er hjemturen på gang, greit gjennom innsjekk og sikkerhetskontrollen. Glad jeg gikk innom innsjekk å fikk papir-BP, på tlf holdt tydeligvis ikke. Første stopp naturlig nok på loungen. Merklig nok så er det samme lounge som NAS har kjøpt tilgang til. Rolig start, Pinot Noir med bobler og rødt sammen med litt ost, kjeks++
Aiaiai, det var ille. Pinot Noir «med» sprudling slapp boblene fortere enn kona mister tålmodigheten med reisinga mi, og den røde Pinot Noir er der tristeste av vin i noen kategori jeg har drukket siden LPA 20feb2009. Enkelt og greit, bare å bytte til GT. Kan ikke bli så veldig feil. Biffspiser og ukjent tonic. Edit; Rakk jammen en tørr Martini også;
Denne «hvalen» som skal ta oss til UK, bare digger 380 altså. Trygt plassert i andre. Spurte pent om det var mulig å kjøpe seg opp til F men den var utsolgt, samme som på vei til LAX Redd det ikke blir noen flere oppdateringer før ankomst LHR nå. Nyt lørdagen folkens. Har i det minste gjort ett forsøk på å optimalisere landing/frokost;
180cm lengde bare? Hva i alle dager.... det kan ikke være mulig? I alle fall en note to self om aldri å sette min fot hos BA. Men jeg kommer vel ikke inn døra engang med mine 195cm....
Stemmer. Jeg er 194 cm. Sist jeg fløy CW hadde jeg to seter i midten og kunne ligge på skrått med beina oppå den andre fotskammelen. I AC sin business får jeg strekt ut kroppen.
Turen hjem gikk rimelig greit; Forrett, bra krabbe med rosé champers og GT; Sei og rødvin til hovedrett; Og ett litt kjedelig ostefat til dessert; God plass på doene fremmerst i andre og trapp mellom dem; Før landing ble det tid for en liten frokost;
Blir tid for en drøy halvtime på Galleries før flight til OSL, som forøvrig er 27 min forsinket; Litt fast føde, kylling, ris og sandwich; Siden det er lørdag ble det sjampis i begge hendene;
Reise hele veien til oss her på vest kysten og drikke Bud .... det er som å dra til Frankrike å drikke en meget sliten utvannet Cabernet fra Chile - det er og forblir helt feil.
Var tørst, liker ikke smaken av øl så Bud var ett bra alternativ. Må jo nesten være en arrogant bastard for å finne det urimelig
Kjetil Jikiu, den ene halvparten som startet Nøgne Ø i 2002 har sagt følgene gang etter gang etter gang etter gang; «Ikke bry deg om hva andre mener om smak. Liker du det og du synes det er godt? Det finnes ikke noe bedre ... Innertier!»
Mitt lille Arrogante innslag handler faktisk om nettopp å kunne bevare mulighetene for Mikrobryggeriene og deres produkter, InBev som står bak Bud etc. driver en meget stygg kamp og lykkes langt på vei i å begrense distribusjon av konkurrenende mikro bryggerier - f.eks. Stone (som brygger The Arrogant Bastard) er nå vanskelig å få tak i, et par år siden kunne jeg finne hele sortimentet inkludert spesial utgavene lokalt uten problemer, nå er jeg heldig om jeg en eller to sorter. Det samme skjer hos hoteller - pub´er etc. det er mer og mer vanskelig å finne utvalget vi hadde for noen år siden. Har en nevø i Hotell Bransjen som forteller om metodene til Bud og Co - så dette er ikke et innlegg om smak, men et ønske om å få beholde det vi liker....
Mitt svar var relatert til det om folk liker feks Pepsi, så ja, kjempebra. Jeg er ikke noe fan av det, men ville da heller valgt en kald Ringnes pils. La folk drikke og kose seg med det de liker. Ønsker folk å sitte på Champs- Élysées å drikke Cabernet fra Chile, og det er deres høydepunkt, herlig! Det finnes ikke noe bedre enn å se folk kose seg med et glass eller to, og se at de er lykkelige.
Overrasker meg å høre. På min turne i the Rockies i sommer fant jeg masse øl fra Stone rundt omkring (vel, ikke i Utah da).