SIN-AMS (SQ 324) Supper : Book The Cook - Classic lobster thermidor Forrige gang jeg fløy SQ var hummeren litt middels, men denne gangen var jeg veldig fornøyd. SQ har som kjent samme Champagne som SAS har i Business, denne passet utmerket til hummeren.
Lobster Thermidor SIN-ARN Eggs Benedict SIN-ARN 6 Oz Ribb Eye Hummeren var oppskrytt. Biffen og eggene var fantastiske.
SQ960 SIN-CGK i First. Meget god biff og perfekt stekt fra BTC. Fra meny: Wagyu Sirloin with Eringi Mushroom Wagyu sirloin with baked eringi mushroom marinated with truffle, garlic and sake, yuzu and light soy sauce, accompanied by green beans and jalapeño salsa, served with steamed rice
Kan man bestemme når man vil ha maten hvis man flyr bizz eller er det bare i first? Vi har 3 flyvninger i bizz og en i first. Tenker kanskje vi kan bestille book the cook i bizz og velge fra menyen når vi flyr i first. God ide?
Sucking Piglet på FRA-SIN.. Var helt kurrant.. men smakte litt for mye reinspikka gris.. og helt blaut svor..
Lobster Thermidor.. Alle er så veldig misfornøyd med denne.. men meg og @Flybu fikk en fantastisk god og saftig hummer på SIN-AKL.. begge var vell helt enige om at den var en højdare hva gjelder flymat..
Og der bytta jeg fra min opprinnelige Lobster! Kan vel uansett spise Lobster i TPR når jeg tenker meg om...
Husk at Lobsteren ikke kommer i TPR før kl 1800! «Brant» oss på det sist - mage og mindset var gjort klart til hummerinntak, men måtte nøye oss med masse annet godt
Kanskje du kan grine deg til litt lobster i 17 tiden. Vi spurte sist rundt kl 13-14 og da var det no go. Kom ikke før middagsmenyen.
Litt ambivalent her - enig med nesten alle... Jeg kan trygt si at noen av mine beste (om ikke de aller beste) måltider på en flyreiser har vært BTC med SQ. Men samtidig er jeg helt enig i at menyen på SQ ofte er like god og velsmakende. Når det gjelder dine on demand synes jeg det er en glitrende ide når jeg selv kan velge - men hvis jeg våkner midt på natten fordi en eller annen "idiot" har funnet ut at nå vil han spise middag når jeg skal sove, så er resten av turen min ødelagt...
Først et diskret lite insideflyer insider tips. Park 55 by Hilton har SQ crew liggende. De ligger i opp til 4 døgn og med tanke på hvor mange de er ombord så blir det endel crew tilstede til enhver tid. Så hvis noen ønsker seg mer nærkontakt med SQ ansatte... Nå hadde jeg på siste SF besøk en veldig artig diskusjon om maten ombord, arbeidsforhold osv. Selv skrøt jeg av Eggs Benedcit og skjønte ikke hvordan de kunne servere varme men bløte egg ombord. / så jeg var superfornøyd med retten hos Book the...../ Når flyvningene ikke er alt for fulle tar de av crewet som jobber i galley av eggene som ligger på tallerken sammen med bunn og saus osv. Og varmer egg i en egen oven med lavere varme og så setter de sammen igjen før servering. Poenget var at med 60 + seter i C har de ikke muligheten til sånne ting når det er fullt og alle skal ha frokost. Dette gjalt forøvrig for flere retter noe som kan forklare hvorfor feks kjøtt kan være både rosa og gjennomstekt på samme retter, eller tør og mør fisk osv. På forskjellige flyvninger.