Hei alle sammen! Som nevnt av @Stuttfeiten er vi nå på plass i Swiss sin First lounge i A-terminalen i Zürich. Sannelig ikke mye å klage over her heller for å si det slik. De har bl.a. en sjelden trivelig bartender som akkurat nå ble tilkalt for å toppe opp champagneglassene våre. Når det gjelder flyturen i natt så vet jeg nesten ikke hvordan det best kan beskrives. Det eneste negative, og det fikk vi også mye beklagelser over, var at de hadde problemer med klimaanlegget og det ble derfor altfor varmt når vi skulle sove. Likevel sov jeg nok 7-8 timer i løpet av natta og det er nok ny rekord for meg ombord på fly. Og det sier sitt når jeg fikk sove såpass mye som ellers sliter sånn med å få sove når det blir for varmt. Det kan vel hende at all den flytende "medisinen" vi fikk hjalp litt også Uansett, kabinsjefen kunne fortelle meg under en av hilserundene sine at de vanligvis stiller temperaturen til 21 grader om natta, men at de altså hadde hatt store utfordringer med anlegget på denne turen. Og han beklaget og beklaget. Ellers? Mat og drikke var igjen helt konge og stolen og sengen er i alle fall det aller aller beste jeg har prøvd. Og servicen var upåklagelig selv om det var helt full kabin denne natten.
Humøret ser ut til å være bra ... Gled dere til høststormer og piskende regn på vestlandskysten .. Her er det lite F service.. champisen må kjøpes og åpnes og skjenkes selv ... En herlig reisebeskrivelse, noen ganger føles det som å være med, sånn var det også når dere var i New Zealand i fjor. Ref.: Dassopplevelsen til @Stuttfeiten, den var malerisk. Vent til dere blir eldre .... vannlinjen på dasser i USA er ofte mye høyere, jeg sier ikke mer ..
Vi har brukt mykje av tida mellom andre og tredjefrokosten til å sjekke livestream på NRK om Mannen har rasa, og dette er noko dei er opptatt av i Sveits også. Dei køyrer i alle fall fjellet på storskjerm på terrassen her. Så var det tid for tredjefrokost. Den bestod av gulrotsuppe og reker. Nydelig godt, og ein kelner som fyrst såg ut til å svelge tunga si når underteikna ville ha rødvin til rekene kom likevel med gode råd. Han foreslo ein lokal vin, og for å understreke kor kortreist vinen var peika han over skuldra mot åsane der druene kjem frå. Ein perfekt match var det i alle fall. Og vi har endå god tid til å nyte "life in the fast lane" før vi vender nasene heimover. Det er mange fly før oss i køen.
Eg vil berre påpeike at eg sit og ser på skjermen/kartet og ikkje baken til flyvertinna. Dette kan heilt sikkert både @Eddie47 og @anders82 bevise ved å teikne strekar og måle vinklar på bildet. Edit: det fins mål og teikningar av kabin og konfigurasjon på nettet.
Uansett vinkler så ville jeg lagt hodet litt til venstre og sett litt frem i midtgangen ... kartet vil jo være der i flere timer mens flyvertinnen vil bare sporadisk være i nærheten. Men så er jo jeg en betydelig eldre mann enn deg og setter pris på å nyte en yngre dame ...
15 min forsinkelse. Manglande (sein) annonsering av pri-boarding. Alt for kort bestikk i kuben. Trangt. Det e riktignok itj så veldig avansert Men det e kjent og kjært Trygt og godt og lite komplisert (Åge Aleksandersen) Mamma, no kjem eg heim.
Da har jeg gått ingeniørmessig til verks. (Har en del fritid da jeg pendler litt over en time på tog om dagen) Bildet viser klart å tydelig at @Stuttfeiten hvert kaster et blikk bort på frøken strøken. Skal ikke si at han stirret, men at han har sett er vitenskapelig bevist PS. Takk for et fantastisk reisebrev og kanskje vi møtes på en lounge i nær fremtid?
Det er ikkje rart at bruer og demningar rasar her i landet om det er med slik innsats og alvor ingeniørstanden utfører beregningar og kvalitetssikring. No er ein i alle fall heime i Norge igjen. Eg skulle egentlig hatt limotransport inn til Oslo i går, og så ei overnatting på Scandinavia. Men det frista meir med fiskepinnar på familiehotellet på Romerriket. Det var godt å ta på ei utslitt t-skjorte, slappe av og rulle rundt på golvet med nieser og nevøen. Ein blir litt småsleten av å reise, sjølv på fyrste klasse. No er eg igjen på OSL, men kun for eit kort hopp over fjellet, og så er det rett på jobb der ei 65t veke ventar før det blir fly&mat i København neste helg. Mulig eg kjem med nokre videosnuttar og litt oppsummering når eg har fått summa meg og om tida tillet det. Inntil vidare; This is Stuttfeiten, signing off. "Onkel Stuttfeiten, kor tid skal eg få vere med til Angkor Wat og få gull på sekken min?" "Soon, young Padwan, soon!"
Slike toaletter er ofte veldig følsomme......Jeg vil nærmest si at det grenser til det nervøse. De mener det sikkert vel,..... men resultatet kan være så ymse.
Så du stoler på ingeniørstanden?! Kanskje du tror legen vet hva hun gjør og da? Neida. Uttrykket, Trust me, I'm an engineer er helt hundre Igjen, artig å følge dere på tur. Neste gang må du varsle meg og @Eddie47 slik at vi får være med..
Tusen takk til deg og @Travellingalf for et utmerket reisebrev. Det ser ut som dere har hatt det veldig hyggelig til tross for problemer og en ekstra natt i Siem Reap. Gode beskrivelser som øker reiselysten hos leserskaren. Det var synd at dere gikk glipp av Brewerks. Clarke Quay generelt, og Brewerks spesielt er nesten verdt et stopp i Singapore i seg selv. Velkommen hjem og takk for turen! PS. Angående førstepremien i tippekonkurransen, så blir det vel plutselig en anledning til høytidelig overrekkelse DS.
Vi fikk heldigvis med oss Brewerkz sist vi var i bygda. Denne gongen vart det besøk på Hooters og nattmat på Wings. Ellers veldig enig i at området åleine er verdt turen. Vi satsar på det!
Ærede @Stuttfeiten og @Travellingalf, her er det bare å bøye seg i støvet og utbasunere stående ovasjoner i dyp takknemlighet for enestående underholdning! Måtte det ikke gå for lenge til neste tur!
Som flere andre her har nevnt er det så godt skrevet at man nesten ikke trenger å reise selv. Takk for at dere tar dere tid til å dele med oss andre!