Ser veldig ut som noen har glemt en melaninrik babydukke ved badebasenget. Håper eier og dokke blir gjenforent
Ja, det var eit heilt eventyr å få tak i vatn i dag tidleg. Stakkars Travellingalf måtte drikke øl når han vakna. Men etter besøk i resepsjonen, restauranten, tilbake til resepsjonen og så til restauranten igjen via baren, så fikk vi organisert fire flasker vatn. Rekninga vart signert av begge partar og bevitna av publicus notarius.
Hva er sein frokost? En venn av meg sa en gang at en aldri kan få nok frokoster .. (han er fra nord i fylket, men i øyeblikket på tur i Karibien )
Kanskje etter 12? Då nærmar vi oss overgangen til tidleg lunch? Eg tenkjer at her må vi vere litt romslige. Så lenge det er lagt ved bilder sv god mat så kan vi godta det meste? Har nokon gode innspel til eit regelverk her? Veldig usikker no...
God morgen Norge! No har vi tatt igjen all tapt søvn frå dei to siste åra, og er sjekka inn med Divi Divi for flighten vår til Curacao om nokre timar. Ventetida skal tilbringast på eit av dei meir laid-back flyplassane eg har besøkt (kanskje med unntak av terminalen for dei som skal reise til USA, køen utanfor det bygget såg stygg ut). Kald Heineken er slett ikkje feil i solstrålane som slepp gjennom palmekrona, og straks blir det eggs Benedict til fyrstefrokost. Ha ein fin dag alle sammen!
Når det gjeld skiljet mellom frokost og lunch; kan det vere fornuftig å bruke kaloriinnhaldet i staden for tidspunkt? Over/under 5000 kaloriar? Med mengda hollandaise på egga mine trur eg i tilfelle at frokosten må bli registrert som lunch.
Så har underteikna gjennomført sin fyrste tur i Twin Otter. Det virka som om pilotane var like fornøgde med å lande på CUR som vi var, for dei kasta seg rundt halsen på kvarandre og delte ein inderlig klem i det vi hadde parkert. Denne dua trur vi har vore i overkant modig når den har prøvd å stele pommes frites frå frityrgryta. Må vere verdensrekord i pjuskete fugl.
@Sonictravel , har du nokon bekjente som er våkne før halv seks i ettermiddag? (For då er vi på veg heim til Curaçao.)
Himmel, hav og helvete. Sunscape er eit tålmodighetsprosjekt av dei sjeldne. Vi brukte dei fyrste tre timane til å få fylt minibaren på rommet. Så hadde vi griseflaks og fikk oss bord på den gode restauranten på hotellet for middag (den japanske, utan fuglar som et maten din frå gaffelen/pinnane). Men det var ein overraskelse at vi måtte bestille dusjhandkle som tilvalg på rommet. Travellingalf måtte tørke seg med vaskeklutar i dag tidleg. Men før avreise til Bonaire no straks har vi i club loungen bestilt både dusjhanddukar og fylling av minibaren. Det blir spennande å sjå kva dei ikkje har fått til når vi kjem tilbake i kveld.
Mista eine spisepinnen min, men Hubert var raskt på plass med ein ny. #freethenipple (Virkar som den har gått i gløymeboka.)