Beklager for at resten av turen ikke kom i går men pga sikkerhetskontroll i London hadde jeg ikke tid til å skrive. Jeg legger til bilder nå, så skriver jeg slutt rapporten senere.
Flyet fra Stavanger landet omtrent på samme tid som oss da vi landet fra Wien, så ble vi tatt igjen i det vi skulle parkere ved gaten. Jeg leste nylig om en reise av en her inne på forumet tror han skulle til middelhavet og hva han fikk servert ombord, og jeg tror at vi fikk akkurat det samme. Rå Torsk (ikke kokt/tilbredet) med riccula salat,tørket bacon og noe syltet grønnsaker det var helt j*vli og det luktet ekkelt, jeg så inni og leverte det tilbake med en gang og jeg var ikke alene om det, av 30 plus seter så tror jeg bare 2-3 stykker tok boksen. Jeg satt stille en stund og tenkte inni meg selv, er dette her virkelig mulig? Og de kokene som tilbreder denne retten, hva tenker dere med? For guds skyld heller ikke server oss dette enn å gjøre en skam av dere selv, jeg spør meg selv NÅR skal disse folka egentlig skjønne at dette her holder så lavt nivå at vi en gang ikke burde snakke om det i det hele tatt. Det eneste som var bra med denne hjem reisen er faktisk maten hos austrian i C, og at noen folk fra Qatar holdt hele business classen i live både fra Sarajevo til Wien og Wien til London . De sov slik de ville (se bildene), de små barna som satt på første rad spurte pursherne om det kunne skaffe dem en stor TV inni flyet så skulle pappaen deres betale for den og kjøpe dem et stort hus og en ferrari . Stor minus å reise via London, flere pass kontroller, mange sikkerhetskontroller, travelt og masse folk. Fikk tatt 5 min tur inni lufthansa loungen i London, meget romslig og toalettene er noe av det beste jeg har sett på lang tid. Utvalget var helt ok. Fikk ikke tid til å undersøke SQ og Air Canada loungen pga kort transfer. Alt i alt ble jeg så skuffet av det SAS presenterer til sine høy status kunder.
Den pastaretten så jo veldig god ut! Flyr Austrian oslo-wien-shanghai i slutten av neste mnd i biz. Blir spennende