Etter bare få måneder "på luften" fikk jeg i dag en bekreftelse fra Cabin Crew at Nordic var på vei bort
Neiiii konseptet er unikt og dødsbra! Argh typisk nordmenn å gi opp før man har raffinert og tilpasset produktet bare fordi det ikke funker "perfekt" fra første sekund.
På ettermiddagsfligheten fra TRD til OSL en dag forrige uke på rad 2 så det ut som en romfolk-leier. Hvor ofte rengjøres flyene nå om dagen?? I "gamledager" var det renhold mellom hver flight, nå er det en gang i uken eller??
Jeg synes faktisk at det ikke er det manglende renholdet som er problemet, snarere noen folks oppfatning av at det er OK å spise som apekatter bare fordi noen andre skal rydde opp etter dem. Frokostboksen håper jeg for øvrig de lar være som den er selv om det er litt klin å spise fra den.
Enig! Siste to flygninger har jeg opplevd snus i Skandinavia magasinet(?!) For faen så idiot folk kan være! CC har fått innlevert bladet begge gangene, og kastet promte... skjønner jo at de ikke kan bla gjennom alle sidene i alle magasinene... her må folk selv innse hvor idiot de er.. dog noe som er umulig... C
Jeg håper at konseptet i seg selv blir videreført for det var en stor forbedring. Det som trenger en forbedring/forandring er egentlig bare innpakningen. Det virker ut som om dem som kom opp med denne berømte kuben ikke har brukt for mye tid i et fly.
Uenig. Spesielt middagen synes jeg var veldig grei. I god turbulens kan det minne om en kebabpita en sen lørdagsnatt. Kuba i ene hånda, og gaffelen i andre!
SAS har vist justert frokostkuben litt i løpet av sommeren. Nå er syltetøyet borte (Buuuu, jeg hadde etterhvert en ganske god samling) og kaffekoppen er pakket inni kuben. Nye rundstykker var det også, ferdig kuttet på midten, slik at man slipper smuler ut over hele bordet. Syltetøy vil jeg gjerne ha tilbake (men det koster sikkert blod), men det er nok definitivt mer effektivt for crew at koppen ligger oppi esken.
Akkurat det er en ting som har irritert meg tidligere, så dette er absolutt positivt. En liten ting, men allikevel...
Et lite bidrag til debatten om boxen.... stort pluss for norsk gin http://www.check-in.dk/kampen-sas-boksen/
Fikk testet den boksen når jeg var i Barcelona forleden. Trodde først jeg fikk tildelt et eller annet Apple-produkt, men skjønte jo at en eller annen designer hadde fått utfolde seg. Fin tidtrøyte, det krever sin mann (og tid) å skulle fiske opp CousCous vertikalt, med en syv cm. lang plastgaffel. Men maten var god, likte den marinerte laksen spesielt godt, men det er det sikkert mange som ikke er enig i. Dog for lite av den, og som sagt temmelig utilgjengelig. De kunne sikkert laget en boks som kunne foldes ut, om de hadde lagt sjelen i det. Tar vel ikke mye feil, om dette opplegget vrakes etterhvert, de hadde visst fått ganske mange negative tilbakemeldinger fra passasjerer som slet med å få i seg maten. Men jeg kan nok leve med den emballagen, om maten fortsetter å være såpass god. Men direkte rause er jo ikke porsjonene. Og det Muffins-brødet, eller hva det nå var, som fulgte med i en egen eske - nei, det kommer jeg nok aldri til å spise. Det var da ikke godt, hverken på smak eller konsistens. Men; jeg ser et mønster. City-lounges, eske-muffins, marinert fisk i Apple-bokser... Veldig trendy. Tror muligens det hadde hjulpet å være Stockholmare for å sette virkelig pris på det.
Ja, och inte ens alla stockholmare uppskattar det. Det är svår hipstervarning på mycket av det som SAS håller på med.