Gode nyheter for EuroBonus-medlemmer: Forbedringer på langrutene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Så har vi er gode nyheter for medlemmer av SAS EuroBonus. Mens vi etterhvert har blitt vant til at de fleste nyhetene som kommer fra bonusprogrammer har en negativ innvirkning for medlemmene, så kan vi idag fortelle at SAS EuroBonus nå kommer med hele to gode nyheter for medlemmene. Faktisk veldig gode nyheter.

SAS Plus på langrutene
En av de tingene som lenge har vært savnet av medlemmene i SAS EuroBonus, er muligheten for å bestille bonusreiser på SAS Plus på langrutene. Det åpner SAS nå for muligheden til. Det vil bli mulig å bestille bonusreiser i denne klassen til en poengpris som ligger midt i mellom SAS Go og SAS Business. Dett vil det bli åpnet for idag på sas.no.

Spesielt fordi tilgjengeligheten av SAS Business-billetter på langrutene ofte er veldig begrenset, så har det vært et etterspurt produkt, som SAS også tidligere har tilbudt. Ut fra hva vi er informert om, så har det været tekniske begrensninger i bookingsystemene som har forhindret denne muligheten i en perioden, og ikke motvilje fra SAS sin side. Disse utfordringene er nå løst og det er ingen tvil om at det blir et populært tilbud blant kundene i fremtiden. Det blir interessant å se hvordan tilgjengeligheten av bonusbilletter på SAS Plus vil bli.

Prisfall på flere langruter
Den andre gode nyhet som SAS nå kan avsløre for overfor InsideFlyer sine lesere, er at den poeng-prisen man skal betale for bonusreiser til flere langrute-destinasjoner vil gå ned. Dette berører alle avganger til Asia i kategorien «Best Price», som tidligere har vært dyrere enn til USA. Dette vil nå bli likt, slik at alle langruter i fremtiden vil koste samme antall poeng, uansett om man flyr til USA eller Asia.

Den nye prislisten for bonusreiser vil fremover se slik ut:

 

SAS Go

SAS Plus (NY)

SAS Business

til/fra USA

60.000

80.000

100.000

til/fra Asia

60.000 80.000

80.000

100.000 140.000

 

Som det kan sees av skjemaet over, så vil prisene for SAS Go og SAS Business gå ned til Asia med henholdsvis 20 000 og 40 000 poeng.

Vi snakker her om betydelige pris-nedsettelser på langrutene til Asia i fremtiden.

Flere endringer på vei
Disse to gode nyhetene, i forhold til hva som hittil er blitt avslørt omkring de kommende justeringer i EuroBonus, er gode tegn for fremtiden.

SAS-direktør, Eivind Roald, har tidligere i uken uttalt til Dagens Næringsliv at det også vil bli mulig å få livsvarig Gullkort etter ti år med Gull-status.

Ut over dette skal det senere i år også bli mulig å «fryse» sitt medlemskap i en periode, slik at man ikke mister sin status, hvis man for eksempel har permisjon eller at man har en periode hvor man reiser mindre enn normalt.

SAS har for tiden flere planer og antyder at det vil komme ytterligere endringer i EuroBonus etter sommeren i år.

 

 

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *