Planlegg hvilke filmer du skal se på flyreisen hjemmefra

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reiseopplevelsen vil bli enda bedre for passasjerene til Singapore Airlines når de nå lanserer verdens første underholdnings-app. Med den nye app’en kan du i god tid før avreise planlegge hva du skal se om bord, og lage deg både din egen spilleliste over film og musikk.

App’en er utviklet av MTT i samarbeid med Panasonic Avionics, og vel ombord linkes den til underholdningssystemet slik at favorittlisten vises direkte på din egen tv-skjerm i ditt sete. App’en er tilgjengelig både for IOS og Android.

SQ underh sys 2

I tillegg til å kunne velge seg ut filmer i god tid før avreise, så vil app’en også gjøre det lettere å multitaske. Man kan for eksempel følge med på flyturen uten å avbryte filmen. Singapore Airlines er først i verden med å tilby dette, og foreløpig vil teknologien kun være tilgjengelig på deres nye Airbus A350-900.

– Med utviklingen av stadig flere mobile enheter og våre nye Airbus A350 fly, vil app’en bidra til et enda bedre underholdningstilbud for våre kunder, sier Singapore Airlines Senior Vice President for Product and Services, mr Tan Pee Teck, som er glad for at selskapet er det første  i verden som tilbyr dette.

Singapore Airlines sitt eget underholdnings-system – KrisWorld – tilbyr nærmere 300 filmer, over 470 tv programmer og mer enn 450 musikkalbum hver måned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *