Sniktitt: Emirates nye Business Class!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

InsideFlyer.no’s søsterside i Tyskland har nettopp fått en sniktitt på Emirates nye seter til Business Class, som ble presentert på den store reisemessen ITB i Berlin i dag. Se bildene her!

Disse setene vil i første omgang bli installert i de nye Boeing 777-flyene og deretter løpende bli montert også i andre fly.

Emirates har fått en del kritikk fra reisende for sin 2-3-2 konfigurasjon i Business Class, som gjør at det både ved vinduene og i den miderste seksjonen finnes et sete som ikke har direkte tilgang til midtgangen. De fleste selskaper (som Emirates kan sammenlignes med) har enten 2-2-2 eller enda bedre, 1-2-1 som sikrer mye bedre tilgang til midtgangen for flere/alle passasjerene.

Med sine nye seter har likevel ikke Emirates valgt å endre sitt oppsett, og også de nye setene vil være 2-3-2, noe vi undrer oss veldig over. Her går de tydelig mot det som man den senere tid må regne som bransjestandarden, og etter vår mening bak både de andre selskapene fra regionen (Etihad/Qatar), samt flere konkurrenter verden rundt.

Selve setet har iflg. Emirates en rekke forbedringer fra forrige versjon, men skiller seg ikke voldsomt rent utseendemessig. Det skal likevel være gjort mange grep for at det skal være endre bedre sitte-/liggekomfort, samt at underholdningssystemet og teknikken er oppdatert til nyere standard.

Emirates beholder 3 seter i midtseksjonen!

 

Setene vil først bli installert på Emirates’ Boeing 777-fly, deretter rulles ut på flere fly i flåten!

 

De nye setene ble vist frem første gang i dag på ITB-messen i Berlin!

 

Man finner en liten minibar ved hvert sete!

 

Hva synes du om de nye setene til Emirates? Er de gode nok til at Emirates kan hevde seg blant de aller beste selskapene i verden?

Alle bildene er tatt av InsideFlyer.de

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *