Kampanje: Gode priser i SAS Plus til destinasjoner i Asia og USA

SAS Plus til USA og Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tilbudspriser på SAS Plus til interkontinentale destinasjoner er ikke noe vi ser hver dag. I dag har imidlertid flyselskapet lansert en ny kampanje med «ekstra gode» priser på SAS Plus til utvalgte destinasjoner i USA og Asia.

Selv om fra-prisene i kampanjen er relativt gode, er nok ikke dette beste tilbudet vi har sett på SAS Plus. Man må også lete litt for å finne de beste prisene. Om man er litt fleksibel på reisetidspunkt er det likevel mulig å finne billetter til ganske gode priser.

Destinasjoner

Destinasjonene du kan velge mellom denne gangen er Washington DC, Chicago og Los Angeles i USA, og Beijing, Shanghai og Hong Kong i Asia.Destinasjoner i USA og Asia

Betingelser

Fristen for å bestille er mandag 27. mars 2017. Reiseperioden for USA og Hong Kong 25. juni til 5. august 2017. Reisen må være avsluttet 11. august. For Beijing og Shanghai er reiseperioden 15. august til 30. september, og reisen må være avsluttet 5. oktober.

SAS Plus

Foruten bredere seter og mer benplass er det også andre fordeler med å reise i SAS Plus. Blant annet er setereservasjon ved booking er gratis og du kan ta med et ekstra kolli innsjekket bagasje. Du får gratis WiFi og ikke minst, du får flere EuroBonus-poeng. Mat og drikke om bord er selvfølgelig inkludert.

Du får også tilgang til Fast track og lounge ved enkelte flyplasser.

Du kan lese mer om de forskjellige kabinproduktene her.

Presentasjon av SAS sin nye langdistansekabin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *