Gode tilbud med Etihad Airways fra Norge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå er det ikke ofte flyselskaper som ikke selv flyr til landet lanserer gode kampanjer når det er feeder-flights med andre selskaper involvert. Men her kom sannelig et unntak. Etihad Airways har i disse dager en kampanje fra alle de nordiske land, og det med enkelte godbiter av noen priser.

Salgskampanjen er fra nå og frem til 28. august med reiseperiode fra 1. september til 31. mai 2017. Så her skal mulighetene være mange. Tilbudene er sågar ikke kun fra Oslo, men også fra Bergen og Stavanger, selv om prisene ser ut til å være lavest med Oslo som avreiseflyplass. I tillegg er der tilbud både i Economy Class og i Business Class.

Ethiad er et av de fire store selskapene som har utgangspunkt i De Forente Arabiske Emirater. Og dette selskapet er hjemmehørende i Emiratet Abu Dhabi. Deres flåte av passasjerfly teller 80 langdistansefly, såkalte «widebodies» og 35 kortdistansefly av typen Airbus A320. Selskapet har i den siste tiden blitt berømt for den nye «The Recidence» som er en hel liten leilighet ombord på deres nye Airbus A380, som de forøvrig nå har 8 av. I tillegg har flyselskapet ikke mindre enn 62 fly av typen Airbus A350 i bestilling for fremtidig levering. Selskapet flyr til over 400 destinasjoner spredd over 6 kontinenter.

Prisene på kampanjen starter på kr 4 056,- som er fra Oslo til Abu Dhabi, og ifølge oversikten gjelder denne prisen også fra Oslo til Brisbane. De reklamerer også med Oslo – Brisbane i Business Class for bare kr 11 686,- som må være tidenes billigste! Av andre godbiter vil vi trekke frem:

Economy Class:
Oslo – Mumbai  Kr 4 396,-
Oslo – Bangkok Kr 5 023,-Oslo – Kuala Lumpur Kr 5 683,-
Oslo – Manila Kr 5 837,-
Oslo – New Dehli Kr 4 441,-
Oslo – Jakarta Kr 5 934,-

Prisene fra Stavanger og Bergen ligger ca 500 kr høyere.

Business Class:
Oslo – Mumbai  Kr 13 876,-
Oslo – Bangkok Kr 13 003,-
Oslo – Manila Kr 15 917,-
Oslo – New Dehli Kr 15 021,-
Du finner priser til øvrige destinasjoner og priser fra Bergen og Stavanger på denne linken.

Ut av Norge ser det ut til at man kan booke ned til Etihad sine Europeiske destinasjoner med både SAS, KLM, Air France og Brussels Airways. Så mulighetene er mange.

Når det kommer til bonuspoeng for reiser med Etihad, kan man enten bruke selskapets eget bonusprogram Etihad Guest, men man kan også samle poengene på bonusprogrammene til deres partnere. Dette er Air Berlin’s TopBonus, Alitalias Millemiglia og Jet Airways JetPrivilege. I tillegg vil reisende med statusnivåer i disse bonusprogrammene bli behandlet på lik linje som selskapets egne medlemmer på samme medlemsnivå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *