Grand Hotel Oslo by Scandic er igjen kåret til Norges beste businesshotell

Grand Hotel Oslo by Scandic

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For tredje året på rad har Grand Hotel Oslo by Scandic blitt kåret til Norges beste businesshotell i den internasjonale reiselivskåringen World Travel Awards 2018.

Konkurransen, som Wall Street Journal har kalt «reiselivsbransjens Oscar», gikk av stabelen i Athen 30. juni i år.

– Dette er en stor ære for oss, sier hotelldirektør Fredrikke Næss. Det er alltid ekstra inspirerende med internasjonal anerkjennelse som bekrefter vår posisjon og bedriftens opplevelse når de velger oss.

Hovedstadens møtested siden 1874

Grand Hotel har siden åpningen i 1874 vært stedet for å avholde viktige møter i Oslo. Her avholdes den årlige festmiddagen til ære for vinneren av Nobels fredspris, og da Roald Amundsen kom hjem i 1912 etter den vellykkede Sydpol-ekspedisjonen ble det selvfølgelig markert med festbankett på Grand Hotel. Prisen fra World Travel Awards bekrefter Grand Hotels unike posisjon som møtested på det som kanskje er Oslos beste beliggenhet.

Grand Hotel Oslo by Scandic tilbyr i dag forretningskunder komfortabel overnatting og nyrenoverte møtelokaler fordelt på mer enn 15 møterom, salonger og bankettsaler – fra historiske Speilen og Rococco til et topp moderne konferansesenter i hotellets 7. etasje. Hotellets bankettsaler og salonger er alle nyrenoverte og er utsmykket med kunst, møbler og lysekroner i verdensklasse. Bankettavdelingen har kapasitet til opp mot 350 personer og er det perfekte stedet for seminarer, produktlanseringer, formelle og uformelle banketter samt frokostmøter. I tillegg kan en rekke av hotellets 54 elegante suiter brukes til møter.

Foto: Scandic Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *