Grisen LiLou skal jobbe i julen – blir neppe ribbe

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I høytiden hvor de fleste av hennes «kolleger» ender opp som middag på selveste julaften, kan man si at purken LiLou har skikkelig griseflaks. Hun kan sole seg i glansen blant de reisende på flyplassen i San Francisco, California.

Purken LiLou er den første grisen som vi kjenner til, som er blitt kjent som en «flyplass-terapigris» i USA,  det opplyser  San Francisco International Airport i en pressemelding. Purken skal overraske og glede de reisende med sin vinnende personlighet, sjarmerende kostymer og lakkerte negler.

Alle fotos: www.facebook.com/flysfo

Dyreterapi

Flyplassen i San Francisco har nemlig sin egen «Wag Brigade», altså en stab av dyr som skal gjøre opplevelsen på flyplassen hyggeligere for de reisende.

«Vi har mer enn 300 frivillige hunde-, katte- og kanin lag, mens LiLou er den første grisen som deltar i programmet».

«Det er en fantastisk glede å når purken LiLou er på terapibesøk i terminalen».

Dr. Jennifer Henley, SPCA Animal Assisted Therapy manager, SFO

 

LiLou på Facebook

Helt siden 2013 har flyplassmyndighetene i San Francisco benyttet dyr i terminalene for å gjøre reisen mer behagelig. Dyrene, som er utvalgt på bakgrunn av godt lynne og temperament, har på seg vester hvor det står «Pet Me!».

På flyplassens Facebookside har dette slått virkelig an, og etter alt å dømme er LiLou et populært innslag blant de reisende. Flere påstår de vil ta seg en ekstra tur til San Francisco for å møte grisen.

Redaksjonen håper at Avinor heller satser på en effektiv trafikkavvikling, og mindre køer.

God Helg !

Kilde: flysfo.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *