Hampton Inn & Suites Charlottetown

Hampton Inn & Suites Charlottetown

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Prince Edward Island er et populært reisemål og det er ingen mangel på overnattingssteder, men fram til i sommer har ikke Hilton vært representert her. Rundt tre uker før oppholdet mitt åpner imidlertid Hampton Inn & Suites Charlottetown dørene. Jeg benyttet meg av muligheten til å teste et helt nytt hotell.

Hampton Inn & Suites ligger på ingen måte sentralt i Charlottetown. De aller fleste som reiser hit kommer nok uansett med bil, så beliggenheten er ikke nødvendigvis noen ulempe. Avstanden til Charlottetown sentrum er cirka fem kilometer.

Innsjekk og førsteinntrykk

Jeg ankommer med bil sent på ettermiddagen. Hotellet har rikelig med gratis parkering og det var ikke noe problem å finne parkeringsplass. Hotellet er splitter nytt og ser veldig nytt ut også, men ser likevel ut som et hvilket som helst hotell av denne typen, uavhengig av byggeår.

Jeg må vente et par minutter i kø før jeg får sjekke inn. Hampton Inn & Suites gir i utgangspunktet få ekstra fordeler med elitestatus i Hilton Honors. Det er også tilfelle her. Jeg får rommet jeg har booket, hverken mer eller mindre.

Rommet

Jeg har fått rom i hotellets øverste etasje, med utsikt mot naturen bak hotellet. Kanskje er det dette som er oppgraderingen? Det overgår uansett utsikt mot parkeringsplassen og bensinstasjonen på andre siden av veien.

Utsikt

Rommet er strøkent og det både lukter og ser nytt ut. Den romslige dobbeltsengen er behagelig å ligge i. Rommet er ellers enkelt innredet, men har både kjøleskap, mikrobølgeovn og en stor TV.  Det er ikke et stort rom, men det oppleves heller ikke som for lite. Det er ingen sjenerende støy fra klimaanlegget, noe som ofte kan ødelegge natteroen for min del. WiFi-tilkoblingen fungerer utmerket alle steder hvor jeg får testet den.

Badet er i grunnen ganske stort, rommets størrelse tatt i betraktning. Også her alt nytt og skinnende rent. Walk-in-dusjen er romslig, og velværeproduktene fra Neutrogena er gode.

Mat og drikke

Hos Hampton Inn & Suites er frokost alltid inkludert, noe som får oss nordmenn til å føle oss som hjemme. Selve frokosten er derimot ganske amerikansk og ikke helt som vi er vant til hjemmefra. Her går det i diverse varianter av egg og enkel varmmat, vafler og pannekaker. Frokosten er ingen stor kulinarisk opplevelse, men helt grei og tjener sin hensikt. Er du derimot avhengig av grovt brød, salami og agurk i skiver for å starte dagen, kommer du nok til å bli skuffet.

Fasiliteter

Til å være et enkelt hotell, byr Hampton Inn & Suites Charlottetown på flere praktiske funksjoner. Hotellet har blant annet et treningsrom som er godt nok utstyrt til at man kan holde formen vedlike mens man er på reise, og et innendørs svømmebasseng. Det er også et selvbetjent vaskeri her, noe jeg setter veldig pris på når jeg er på lengre turer.

Kjæledyr er velkomne, og hotellet har gratis parkering til alle.

Hilton Honors

Hilton Honors kan være ganske rause med bonuspoengene når det er kampanjer. Du får i utgangspunktet 10 poeng per $1 du legger igjen og får i tillegg 100% bonus som Diamond. Under dette oppholdet har Hilton også en kampanje med doble poeng, slik at jeg totalt får tredobbel opptjening.

Totalt får jeg 4 398 poeng for oppholdet, hvorav 1 466 er statusgivende base points.

Priser og booking

Oppholdet ble bestilt fra hotellets hjemmeside. Prisen per natt var $230 CAD (ca. 1 600 kroner), inkludert skatter og avgifter.

Oversikt

Fordeler

+ Gratis frokost
+ Splitter nytt hotell
+ Store, flotte rom
+ Gode fasiliteter

Ulemper

- Kjedelig frokost
- Upraktisk beliggenhet om du ikke kjører bil
- Få fordeler med elitestatus i Hilton Honors

Service

Beliggenhet

Rom

Fasiliteter

Mat og drikke

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Hampton Inn & Suites Charlottetown leverer en helt grei totalopplevelse. Alt er splitter nytt, og rommene er fine og av grei størrelse. For min del trekker beliggenheten litt ned. Hvis du ikke har noe imot å kjøre til byen eller du uansett ikke planlegger å forlate hotellet, er ikke beliggenheten noe problem. Velger du å la bilen stå er taxi eneste form for offentlig transport. Frokost inkludert trekker opp, selv om måltidet i seg selv ikke var det helt store. Skal jeg tilbake til Charlottetown kommer jeg nok til å velge et hotell nærmere sentrum

3.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *