Hilton Berlin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton er en hotellkjede som skulle være velkjent for de fleste, selv om de ikke har noen hoteller i Norge. Dersom du har tenkt deg til Berlin og ønsker å samle poeng på ditt Hilton HHonors-medlemskap, bør du vurdere dette hotellet. Vi har tidligere skrevet om Hiltons «søsterhotell» i Berlin, Hampton by Hilton Berlin City West, som er noe billigere og ligger mindre sentralt. Hilton ligger så sentralt man kan komme i Berlin, i området Gendarmenmarkt rett ved undergrunnsstasjonen «Stadtmitte». Sentral beliggenhet må man selvsagt betale for, og dette gjør seg gjeldende også i Berlin.

Det er naturligvis rikelig med restauranter, butikker og barer i nærheten, blant annet den kjente restauranten Lutter & Wegner og den trendy baren Newton Bar.

Tilbake til hotellet. Som Diamond-medlem hadde jeg håpet på en romoppgradering, noe jeg visstnok fikk. Jeg fikk tildelt et rom på Club Floor, med adgang til Club Loungen. Siden jeg som Diamond-medlem uansett har tilgang til loungen, anser jeg ikke dette for å være en oppgradering. Resepsjonisten forklarte for øvrig at hotellet var fullbooket på grunn av «Fashion Week».

Helt greit rom
Helt greit rom
Veldig god seng
Veldig god seng
Bra arbeidsplass og grei TV
Bra arbeidsplass og grei TV

Minibaren på rommet har sensorer som registrer dersom du fjerner noe av innholdet. Dette blir deretter umiddelbart satt på regningen. Jeg er ingen fan av denne typen minibarer, siden jeg ikke kan ta ut ting for å sette inn medbragt drikke.

Minibar
Minibar
Vask og toalett
Vask og toalett
Dusj med badekar
Dusj med badekar

 

En badeand til samlingen
En badeand til samlingen
Såper og kremer av god kvalitet
Såper og kremer av god kvalitet
Velkomstgave som Diamond-medlem
Velkomstgave som Diamond-medlem: vann og gummibjørner

Hotellet har som nevnt en Club Lounge, hvor man har tilgang hvis man er Diamond-medlem eller bor på Club Floor. Denne er meget bra, og trekker opp inntrykket av hotellet betraktelig. Man kan spise frokost her istedet for i restauranten, og man kan innta afternoon tea i form av kaker og te/kaffe fra kl. 15. I tillegg er det evening cocktails med kanapeer og diverse matretter mellom kl. 18.00 og 20.30. I loungen sitter man på gateplan, og det er hyggelig å sitte ved vinduet og se på folk som går forbi.

Loungen
Loungen
Loungen
Loungen
Frokost
Frokost
Frokost
Frokost
Afternoon tea
Afternoon tea
Evening cocktails
Kanapeer
Evening cocktails
Oster
Evening cocktails
Evening cocktails

Som dere ser er det et godt utvalg av mat og drikke, med alle fire typer vin representert: Rød, hvit, musserende og brennevin. I tillegg er det et kjøleskap med øl, brus og vann. Bildene her ble tatt med mobilkamera, så kvaliteten er så som så.

Konklusjon

Dersom du synes det er viktig med sentral beliggenhet og bra Club Lounge, kan dette være hotellet for deg. Om du heller verdsetter stort rom eller lav pris, finnes det trolig andre hoteller som passer bedre. Alt i alt er dette et hotell som leverer varene, og kan absolutt anbefales til våre lesere.


Vis større kart

 

[box style=’info’]Quickfacts:

Rompris: €199 (varierer)

Hjemmeside: Hilton Berlin

Fordeler: Sentralt, bra club lounge

Ulemper: Små rom, automatisk minibar

[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *