Hilton Copenhagen Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton Copenhagen

Det kanskje aller viktigste for et flyplasshotell er gangavstand til terminalen. Hilton Copenhagen hotell har perfekt beliggenhet i så måte, en kan gå tørrskodd fra hotellet til SAS Fast track på under fem minutter.

Vi ankom hotellet og ble møtt av opplagt betjening som lurte på om vi skulle ta innsjekkingen på skandinavisk eller engelsk. På et av oppholdene hadde vi bestilt billigste romkategori. Med Hilton Honors Gold blir en vanligvis oppgradert en kategori på dette hotellet fikk jeg bekreftet. Det betyr at en ikke får Executive-rom med lounge tilgang. Skal du ha det må du betale de 200 kronene det koster ekstra for et deluxe-rom. Vi fikk allikevel tilgang til loungen, uten av vi ba om dette.  Standard, de-luxe- og executiverommene er i utgangspunktet samme type rom og er 33 kvadrameter. Det er god plass til to barnesenger om en reiser med små barn.

Skjermbilde 2013-11-02 kl. 11.59.27

Rommene er store og lyse med en liten sofa.

Arbeidsplass og barneseng
Arbeidsplass og barneseng

 

Stor vask
Stor vask
Amenities
Amenities

Badene er store med både dusj og stort badekar og standard Hilton-amenities. Dette er stort sett den eneste hotellshampoen og balsamen som kan brukes i følge min kone. Det var også morgenkåpe tilgjengelig.

Morgenkåpe
Morgenkåpe

Hotellet har en Executive lounge. Loungen er ikke stor, men har hyggelig betjening, spisebord, en sofagruppe med peis samt en sittegruppe med Eggetstoler av Arne Jacobsen og TV. De har også noen leker på lur så mor og far kan slappe av litt.

Gode stoler i loungen
Gode stoler i loungen
Spisebord i lounge
Spisebord i lounge

Alkoholfritt utvalg av drikke er tilgjengelig hele dagen. Det serveres frokost i loungeen i tillegg til happy hour tidlig kveld. Det er mulig å kjøpe alkohol utenom happy hour. Ved et opphold ankom vi loungen en time før den stenger 23.00, men ble allikevel påspandert et glass rødvin. Frokosten de serverer i loungen er også fin og inkluderer eggerøre og bacon.

Utvalg happy hours
Utvalg happy hours
Utvalg happy hours
Utvalg happy hours
Alkoholfri drikke
Alkoholfri drikke
Lounge frokost
Lounge frokost
Lounge frokost
Lounge frokost

Prisen vi betalte inkluderte frokost, som serveres fra 06.30. Dette er noe sent for et flyplasshotell, men det fantes et ”crab and run” alternativ. Frokosten de serverer i første etasje har et meget godt utvalg.

Hilton Copenhagen holder meget god standard, så god at det nesten er et alternativ for en byferie siden det tar 15 minutter med tog eller metro inn til sentrum av byen. Beliggenheten er perfekt om en har en tidlig flyavgang og prisene i helgene er ikke avskrekkende.

Karakter: 9/10

Fordeler: Store rom og bad, meget god standard, kort vei til terminalen.
Ulemper: Minibar som belaster rommet atuomatisk om du tar noe. Dyrt internett om en ikke har gull eller platinum i HH.

[box style=’info’]
Quickfacts:

Lokasjon: Tilknyttet terminalen på CPH
Rompris: 936 danske kroner
Bonuspoeng opptjent / program: Eurobonus: 1000
Hjemmeside: Hilton CPH

[/box]

 

 

[box style=’note’]Mer om erfainger med Hilton. Klikk her[/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *