Hilton Honors lanserer reelle forbedringer i bonusprogrammet

Hilton Okinawa Sesoko Resort

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

«Forbedringer» er et ord som kan få selv hardbarkede bonusjegere til å svette. En og annen gang får vi imidlertid gleden av å overbringe gode nyheter. Denne gangen er det Hilton Honors som lanserer noen små, men likevel ikke ubetydelige nyheter.

Mer enn én gang har vi vært vitne til at noen av de beste lojalitetsprogrammene nærmest har blitt rasert over natten som et resultat «endringer i programmet som medlemmene vil elske». Hilton Honors har på ingen måte vært noe unntak og har flere ganger de siste årene innført negative endringer kamuflert som forbedringer. Det er derfor svært hyggelig å kunne meddele at de siste endringene i programmet faktisk er genuint positive.

Hilton Honors

Hva er nytt?

Det er ikke snakk om noen massive forandringer her, men flere små forbedringer vil forhåpentligvis gjøre det lettere både å opptjene poeng og opparbeide status i framtiden. Ifølge William Sanders, offisiell Hilton Honors-ambassadør på FlyerTalk, er følgende endringer innført:

  • Medlemmer vil nå kunne opptjene Base Points (statusgivende poeng) på opptil fire rom når man reserverer flere rom i samme bestilling. Dette er en økning fra to rom i dag.
  • Det vil ikke lenger være noe tak på hvor mange Base Points man kan opptjene i løpet av et opphold. Tidligere har det vært en begrensning på 100 000 Base Points i deler av hotellkjedens portefølje.
  • Medlemmer vil nå kunne opptjene poeng på alt forbruk under oppholdet i hele Hilton-porteføljen. Tidligere har man ikke kunnet opptjene poeng utover prisen på selve oppholdet hos Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Home2 Suites og Homewood Suites.

Konklusjon

Det er som sagt ikke store endringer, men summen av små forbedringer som eliminerer noen av forskjellene mellom de forskjellene merkene i Hilton-porteføljen.

For min egen del er det nok lite sannsynlig at taket på 100 000 poeng per opphold vil utgjøre den helt store forskjellen. Muligheten til å opptjene poeng på inntil fire rom er imidlertid av større betydning og det er også greit å kunne ta med seg poengene man får ved å kjøpe drikke og snacks hos for eksempel Hampton.

Hvis du vil lese mer finner du hotellanmeldelser og nyheter om Hilton og Hilton Honors i arkivet vårt. Del gjerne av dine erfaringer med Hilton Honors i forumet vårt.

Foto: Hilton

Denne artikkelen er basert på en artikkel av Joe Deeney publisert for InsideFlyer.co.uk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *