Hilton London Heathrow Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

London Heathrow har en jungel av hoteller av veldig varierende kvalitet lokalisert rundt hele flyplassen. Dessverre er transporten til majoriteten av disse hotellene komplisert og koster penger. Jeg bestemte meg derfor for å teste ut ett av de få hotellene som man faktisk kan spasere til fra en av terminalene, Hilton London Heathrow Airport.

Hotellet ligger en enkel 5 minutter spasertur fra Terminal 4. Jeg ankom inn til Terminal 3 og spaserte lett ned til Heathrow Express som tilbyr gratis transfer til Terminal 4. Toget går hvert 15 minutt og tar 4 minutter. Når du går av heisen, ligger døren til Hilton umiddelbart til høyre.

Hele turen fra Terminal 3 til jeg sto i lobbyen tok 17 minutter. Helt levelig.

En hyggelig jente sjekket meg kjapt inn og takket meg for at jeg var Hilton Diamond. Hun kunne også fortelle meg at jeg hadde blitt oppgradert til ett Clubrom, noe som ser ut til å være normal oppgradering for både Gold og Diamond.

Jeg hadde bestilt dagrom og sjekket inn rett før kl 1100, jeg ba om utsjekk kl 1900, noe som ikke var noe problem. Loungen var åpen og serverte noen småretter fra kl 1200, men jeg hadde ett møte, så jeg skippet loungen.

Rommet var moderne, men ganske lite.

DSC00009

DSC00007

Ett moderne flyplasshotell bør ha gode lademuligheter, noe hotellet definitivt hadde. 110v, vanlig 220v samt en rekke UK kontakter var tilgjengelig. Meget bra

DSC00015

To flasker vann var gratis, mens minibaren manglet en del varer, men helt greit for mitt bruk. Det var også pulverkaffe og te, samt vannkoker tilgjengelig

DSC00012

DSC00014

Badet var moderne, men lite og hadde standard Peter Thomas Roth amenities

DSC00006

DSC00005

DSC00004

DSC00003

DSC00002

Ellers var internet gratis for Diamond og det var lynraskt. Hadde to timer Skypesamtaler uten problem og hadde ingen problemer å laste store filer. Meget bra.

Rommet var stille, men stuepikene var litt for vokale ute i gangen og det var en god del slamring med dører.

Forlot hotellet ved 1930 tiden og valgte å ta taxi til Terminal 3 for 15 pund istedefor å gå. Kurrant når man har 2 nattflygninger på rad.

Konklusjon:

Over middels flyplasshotell. Ikke noe luksus, men nytt og moderne

Karakter 7 av 10

Quickfacts: Moderne flyplasshotell ved London Heathrow tilknyttet Terminal 4.

Lokasjon: I tilknytning til T4
Rompris: 102 pund for dagrom
Bonuspoeng opptjent / program: ca. 2500 Hilton poeng pluss 1000 Virgin Atlantic miles, Hilton Diamond medlem
Hjemmeside: Hilton LHR
Fordeler: Nyere hotell, bra beliggenhet
Ulemper: Små rom, kronglete å komme seg til Terminal 5 og 1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *