Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Da SAS Plaza ble åpnet med brask og bram i 1989, raget hotellet høyt over alle andre bygninger i Oslo og den dag i dag er hotellet, nå kallt Radisson Blu Plaza Hotel, det høyeste hotellet i byen.

Jeg husker godt første gangen jeg besøkte Skybaren i 34. etasje. Utsikten er og blir fantastisk.

I forbindelse med ett større arrangement, var det bestilt rom til meg på Plaza og jeg gledet meg til å se hva min nyanskaffede Concierge status ville gi meg under mitt besøk.

Ved ankomst rundt kl 1300 fikk jeg beskjed om at jeg var blitt oppgradert til en junior suite, men at den ikke var klar enda. Jeg bestemte meg for å vente og angret ikke på det. Kl 1430 var suiten klar og selv om den var i 11. etasje var suiten flott. Det var separat stue og soverom. Stua

DSC00066

DSC00078

DSC00077

Soverommet var litt lite, men fungerte helt greit. Nytt og fresht

DSC00074

DSC00076

Badet hadde standard Radisson Blu amenities, men de hadde ekstra ting som qtips, badesalt og diverse lotions. Varmekabler og håndklevarmer var tilgjengelig. Flott bad.

DSC00072

DSC00071

DSC00070

DSC00073

Som Concierge mottok jeg en stor Freia Melkesjokolade som velkomstgave. Hotellet har en såkallt grønn policy og leverer ikke vannflasker som velkomstgave til statuskunder. Noen av etasjene har vann og is automater, men det blir litt for mye styr etter min smak. Når en flaske vann er tilgjengelig i minibaren for 48 kroner, burde statuskunder få valget om de ønsker ett par gratisflasker vann på rommet eller om de ønsker å kjøre en grønn linje.

Sengen var god, men internet var utrolig tregt og ubrukelig på soverommet.

Rommet var utstyrt med Nespressomaskin, meget bra. Minibaren var velutstyrt med voksne priser.

DSC00079

Sjekket ut baren nede, samt Galway, en irsk pub som ligger knyttet til resepsjonen. God stemning i lobbybaren, men en liten flaske Carlsberg til 79 kroner eller en dårlig Espresso til 48 kroner er kanskje litt i overkant for ett hotell som ikke er i luksussjiktet. De burde ihvertfall rense eller skifte ut Espressomaskinen for smaken var helt forferdelig.

Fikk ikke testet ut frokosten under dette oppholdet, men har spist denne flere ganger tidligere i år og er veldig fornøyd med det som ble servert.

Konklusjon:

Nyoppusset legende i Oslo med flott plassering.

Karakter 7 av 10

Quickfacts:

Lokasjon: Minutter fra flytoget og alle attraksjoner
Rompris: Gratisnatt
Bonuspoeng opptjent / program: Nei, ikke på gratisopphold. Concierge status hos Club Carlson
Hjemmeside: Radisson Blu Plaza
Fordeler: Bra beliggenhet, flott utsikt fra Skybaren. De fleste rommene er nyoppusset og freshe
Ulemper: Stive priser i baren, dårlig internet, kjipe på vannflasker til eliter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *