Hodetelefoner til 30% rabatt!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I ukens kundeavis fra Expert står det å lese at det er «Dagskupp» på alle hodetelefoner førstkommende torsdag, 8.1.15. Rabatten denne dagen er på hele 30%.

For mange som reiser har støydempende hodetelefoner/øreplugger blitt en favoritt, og det er derfor gledelig å se at også Bose’ nyeste tilskudd i denne serien, QC25, ser ut til å være omfattet av tilbudet.

Om du går med planer om å gå til innkjøp av nye hodetelefoner, vil det si at du kan skaffe deg disse til 1742,- (som må sies å være en meget bra pris). Normalpris på disse hos Expert er 2489,- og vi kan ikke huske å ha sett disse til like god pris tidligere. Også ørepluggene til Bose (QC20/20i) vil man kunne få til 1673,- mot en normalpris på 2390,-.

Den forrige modellen til Bose (QC15) vil trolig også være på tilbud, men Expert har fortsatt disse til en relativt høy normalpris (1995,-), så her vil man ikke spare mye ettersom disse jevnlig har vært på tilbud ned mot 1300,- hos forskjellige butikker den siste tiden.

Det fremgår litt dårlig av kundeavisen om disse tilbudene gjelder både i butikk og på nett, og om det eventuelt er mulig å bestille produkter til redusert pris denne dagen (om butikkene skulle være utsolgt for den modellen du ønsker deg). Her er det bare å dobbeltsjekke med nærmeste butikk eller logge seg på nettsidene på torsdag.

Du finner kundeavisen på Expert sine nettsider: www.expert.no

Kjenner du ikke til QC-serien (Quiet Comfort) til Bose? Les våre tidligere tester av produktene:
– Bose QC25
– Bose QC20i
Bose QC15

(Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at Bonusfeber.no på ingen måte er tilknyttet Bose eller Expert).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *