Rabatt på Bose QuietComfort 25 med mer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bose QuietComfort 25 (QC25) er på tilbud til 20% rabatt i flere butikker de neste dagene.

Dette er de nyeste støyreduserende hodetelefonene på markedet, som er supre å ha med seg på reise. Bonusfeber har testet disse hodetelefonene, og den testen kan du lese her:

Test av Bose QC25 – del 1
Test av Bose QC25 – del 2

Vi har fått flere tips i vårt forum om hvordan disse hodetelefonene kan skaffes til 20% rabatt i disse dager.

Alternativ 1: MPX tilbyr i dag 20% rabatt på hodetelefonene med rabattkode T4ZHWR8E. Klikk her for å komme til produktet.

Alternativ 2: Expert har 20% rabatt på alle varer, Bose QC25 inkludert, i morgen, fredag og lørdag, dersom du betaler med MasterCard fra DnB. Klikk her for å komme til tilbudet.

Alternative 3: Elkjøp har 20% rabatt på alle varer denne uken, i følgende butikker: Askøy, Carl Berner, Fyllingsdalen, Drammen, Fana, Forus, Jessheim, Kleppe, Leangen, Lørenskog, Nittedal, Os, Slependen, Sartor, Skøyen, Stavanger, Tiller, Ullevål, Vinterbro, Åsane. Betingelsene her er at man tar med en venn, samt et nyhetsbrev. Dersom du ikke har dette nyhetsbrevet, kan du få det av Kjakan i vårt forum.

Klikk her for å komme til forumtråden om disse tilbudene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Kommentar

  1. Arcticflyer sier

    Da var QC 25 bestillt med rabattkode fra MPX.no gjennom SAS Eurobonus sine shopping sider , slik at man får sine 20 poeng per 100 kr 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *