Qatar Airways feirer datoen i dag med 10% rabatt og ekstra Qmiles

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways er i dag ute med et svært tidsbegrenset tilbud som ser ut til å være en hyllest til datoen i dag. Tilbudet gir deg opptil 10% ekstra rabatt og opptil tredobbel opptjening av Qmiles.

Alle liker gode reisedeals. Hvorfor det er tilbud er av mindre betydning. Qatar Airways er i dag ute med et svært tidsbegrenset tilbud som ikke ser ut til å være noe annet enn en morsom hyllest av dagens dato, 20.02.2020.

Med dette tilbudet får du inntil 10% ekstra rabatt dersom du bestiller flyreisen din før kl. 22:00 i kveld om du bruker rabattkoden 20FEB20. Er du medlem av Qatar Airways Privilege Club får du i tillegg dobbelt opp med Qmiles i økonomiklasse og tredobbelt med Qmiles for premium-kabin. Du finner mer informasjon om tilbudet og betingelser på denne siden.

Dersom du ikke er medlem av Qatar Airways Executive Club, kan du melde deg inn her.

Qsuites Business Class
Airbus A350-1000 QSuite Business Class

Lyst til å prøve Qatar Airways Qsuite? Da bør du fly en av disse rutene!

Dersom du ikke har status og ikke skal fly business class, får du også 20% rabatt på Qatar Airways sine lounger om du bestiller direkte fra på Qatars hjemmeside. Du får også 20% rabatt på ekstra bagasje om du trenger det.

Rabatt på leiebil

Trenger du leiebil på reisemålet får du i tillegg opptil 20% rabatt hos Rentalcars.com om du bruker rabattkoden QRX2020. Tilbudet gjelder bare i dag og bare når du booker gjennom Qatar Airways’ partnerside på Rentalcars.com.

Oppdag Doha og Qatar Airways Privilege Club

Når du flyr med Qatar Airways tjener du Qmiles og Qpoints i bonusprogrammet Privilege Club. Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Qcalculator, som viser deg hvor mange poeng du tjener på turen. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Benytt anledningen til å besøke Doha på veien. Foto: Gustav Brandt / Pixabay

Du kan også gjøre en stopover i Doha på veien uten ekstra kostnad, og velge blant mant mange 4- og 5-stjerners hoteller til svært gode priser. Har du en lengre mellomlanding er det også mulig å delta på en rekke aktiviteter som sightseeing eller ørkensafari.

Foto: Qatar Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *