Scandic GO – nytt varemerke fra Scandic Hotels

Scandic Hotels lanserer Scandic GO

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med Scandic GO vil Scandic tilby et nytt konsept for et stort segment i markedet som ikke ønsker å betale mer enn nødvendig for å bo. Det nye varemerket skal i første omgang lanseres i de største byene i Norge.

Scandic GO ser ved første øyekast ut til å være en direkte konkurrent til Comfort Xpress-hotellene fra Nordic Choice og andre lavprishoteller.  GO-konseptet er rettet mot de som ønsker å oppleve aktivitetstilbudet utenfor hotellet og det lokale mat- og drikkeutvalget. For gjestene som velger å bli værende på hotellet, vil det tilbys et begrenset, men nøye utvalgt tilbud av mat og drikke.

Konseptet er enkelt: Med Scandic GO skal en få en god natts søvn og god beliggenhet til en bra pris. Fullservice-restauranter, treningsrom og møtefasiliteter er ikke en del av konseptet.

Konsernsjef Jens Mathiesen i Scandic Hotels
Konsernsjef Jens Mathiesen i Scandic Hotels

– De siste årene har det skjedd en endring i hvordan reisende disponerer tiden sin på og utenfor hotellet under storbybesøk. Det er derfor betimelig at vi satser bredere og etablerer Scandic i et segment hvor vi ser et stort potensial, sier konsernsjef Jens Mathiesen i Scandic Hotels.

Oslo, Stockholm og København

I første omgang lanseres fem hoteller under Scandic GO-navnet. I løpet av fjerde kvartal i år åpnes to hoteller i Oslo og to i Stockholm. I løpet av første halvår neste år utvides konseptet med ett hotell i København. Det er ikke snakk om nye hoteller, men eksisterende Scandic-hoteller som skal omprofileres til Scandic GO.

Scandic Upplandsgatan i Stockholm
Scandic Upplandsgatan i Stockholm er et av hotellene som blir en del av det nye Scandic GO-konseptet.

Scandic GO vil tilby et lekent, ungt, urbant design, kompakte og funksjonelle rom og en hotellopplevelse styrt fra mobilen. Inn- og utsjekking og tilgang til hotellrommet håndteres via Scandics mobil-app. Underholdningssystemene vil være tilpasset hvordan vi i dag oppsøker og bruker informasjon, nyheter og underholdning. Muligheten for «casting» fra gjestens laptop, nettbrett og mobil til rommets tv har derfor blitt prioritert fremfor et bredt utvalg tv-kanaler.

– Scandic GO er en perfekt tilvekst til det ledende Scandic-tilbudet vårt. Vi tar med oss mye lærdom fra tidligere prosjekter inn i lanseringen, og jeg er overbevist om at dette vil styrke vekstpotensialet, sier Mathiesen.

Foto: Scandic Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *