Bestill dine opplevelser med Klook når du reiser

Bestill opplevelser over hele verden med Klook

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Klook er en verdensledende bookingplattform for aktiviteter og tjenester for reisende, med mer enn 100 000 opplevelser på mer enn 350 destinasjoner verden over.

Denne artikkelen er publisert i samarbeid med Klook.

Med Klook kan du ta del i de mest ikoniske aktivitetene og opplevelsene på stedene du besøker. Mange av Klooks produkter og tjenester er delt inn i fem populære kategorier:

  • Attraksjoner og show
  • Aktiviteter og opplevelser
  • Matoopplevelser
  • Turer og sightseeing
  • Lokaltransport, WiFi og SIM-kort
Klook samarbeider med over 10 000 leverandører over hele verden

Klook samarbeider direkte med over 10 000 leverandører over hele verden, inkludert kjente navn som Disneyland Paris, Legoland California og Bis Bus Tours.

Hvor er Klook tilgjengelig?

Klook tilbyr opplevelser på mer enn 350 steder verden over, inkludert Europa, Øst-Asia, Sørøst-Asia, Oceania, Afrika, Sør-Asia, Midtøsten og Nord-Amerika. Det store fokuset på Asia skyldes nok blant annet at selskapet er basert i Hongkong, men siden mange av våre favorittdestinasjoner hos InsideFlyer er i Asia, er det etter vår mening bare en fordel!

Klooks mest populære destinasjoner

Noen eksempler

Det kan være vanskelig å finne fram og sammenligne blant ulike bookingsider som alle prøver å presentere sine tilbud som de beste, men vi har plukket ut noen eksempler på populære aktiviteter med opptil 60% rabatt.

La oss starte med New York, som er en typisk turistdestinasjon for reisende fra hele verden. På toppen av lista ligger Explorer Pass.

Klook.com

Med alternativer for 3, 4, 5 eller 7 aktiviteter fra mer enn 45 attraksjoner, inkludert Hop On Hop Off busstur, Empire State Building og Yankee Stadium, er dette god måte å få sett noe av det beste byen har å by på. Du har 30 dager på deg til å benytte deg av alle tilbudene fra du aktiverer Explorer Pass.

På vår side av Atlanterhavet har vi Paris Museum Pass på topp for den franske hovedstaden.

Paris Museum Pass

Med alternativer for 2, 4 eller 6 dager kan du med dette tilbudet få tilgang til med enn 50 museer og monumenter i Paris og omegn. Du sparer penger når du besøker steder som Louvre eller slottet i Versailles, og du sparer tid ved at du slipper å stå i billettkø.

Klooks hjemmemarked er som sagt i Sørøst-Asia. I Singapore, som er en av våre favorittdestinasjoner har Klook også mye å tilby. Den mest populære attraksjonen her er Universal Studios på Sentosa Island. En dagsbillett gir deg samtidig gratis busstransport fra Harbourfront MRT station.

Klook kan også hjelpe deg med lokaltransport, for eksempel i nordmenns storbyfavoritt London.

Greit, dette er kanskje ikke verdens mest spennende aktivitet, men du kan spare noen kroner på denne praktiske, men overprisede flyplasstransporten, som du igjen kan bruke på andre ting. Bare sørg for at du oppgir riktig reisedato, da noen av de rimeligste alternativer innebærer at du er låst til en bestemt reisedato.

Hvordan bestiller jeg?

Det er kjempeenkelt å komme i gang med Klook. Du kan bestille alle aktiviteter og tjenester fra Klooks nettside, men de fleste velger å bruke mobilappen for å bestille. Hvordan billettene leveres varierer litt med hva slags aktivitet du bestiller. Noen aktiviteter krever at du skriver ut eller henter ut en fysisk billett, men flere og flere billetter kan nå leveres elektronisk, enten via e-post eller en QR-kode direkte i Klook-appen.

Forsidefoto: Pexels fra Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *