Hotel Des Indes, Den Haag

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den Haag vil alltid ligge i skyggen av Amsterdam. Dessverre. Den herlige byen med masse historie ligger kun litt over halvtimen fra Schiphol flyplass, så ikke særlig mye lengre unna Nederlands hovedflyplass enn Amsterdam. Siden jeg hadde leiebil og passelig lei av flyplasshoteller, bestemte jeg meg for å teste ut legenden Hotel Des Indes, ett hotell som har tatt imot kjendiser og kongelige fra hele verden fra 1881. Siste fullstendige oppussing skjedde i 2006. Og hotellet er veldig ofte billigere enn de beste flyplasshotellene rundt Schiphol.

Hotellet ser veldig staselig ut når du ankommer. En hyggelig kar i flosshatt tok seg av bilen min og jeg ble eskortert til resepsjonen. En veldig imponerende lobby venter deg og resepsjonen har stoler der du kan slå deg ned mens du blir sjekket inn.

Des Indes har kun 92 rom, så det å få en oppgradering kan ofte være vanskelig for SPG Platinum. Men jeg var heldig og ble oppgradert til en juniorsuite. Jeg ble tilbudt hjelp til å ta den lille Rimowaen min opp på rommet, noe jeg avslo.

Jeg tok den spesiallagde heisen opp til 3. etasje og fant raskt suiten min.

Rommet var utstyrt med en Nespressomaskin, vannkoker og en velutstyrt minibar. Siden jeg ankom passelig sent, var turndown service allerede gjennomført. To flasker vann og noe så sjelden som White Tea sto klart på nattbordet. Tøflene sto klare ved sengen.

En stor sjokolade og ett velkomstbrev var velkomstamenity.

På det ene nattbordet sto det også en større Onkyo klokkeradio med iPhone dock. Ja, du hørte riktig. Hifimerket Onkyo lager iPhone docks. Dessverre var det gamle typen iPhone kontakt, så jeg fikk ikke ladet eller brukt radioen siden det heller ikke var audiokabel tilgjengelig.

photo 1

photo 3

photo 1-5

Badet var lite, men hadde en herlig spadusj med to dusjhoder og god plass. Det var dog ikke badekar på badet.

photo 4

photo 3-3

photo 4-1

Toalettet var situert på andre siden av gangen og var også passe lite. Helt klart at oppussingen var meget vellykket, men ett såpass gammelt bygg har naturlig nok begrensninger, men det var helt greit.

Det var ett veldig kort opphold, avreise var allerede kl 0700 neste morgen. Restauranten disket opp med en kjapp kopp kaffe som selvsagt var på huset og bilen var allerede klar på utsiden. Selv med sludd i lufta, var trafikken til flyplassen ingen problem og det tok meg kun 35 minutter.

Hotel Des Indes er en herlig perle som jeg garantert vil komme tilbake til.

Karakter 9 av 10

Quickfacts:
Hotell: Hotel Des Indes, Den Haag
Rompris: €180 per natt, corporate rate
Bonuspoeng opptjent / program: 2266 SPG poeng, SPG Platinum Satus
Hjemmeside: Hotel Des Indes
Fordeler: Herlig, klassisk eiendom. Nyoppusset. Meget god service. Raskt internet.
Ulemper: Litt lite bad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *