Vi tester Hotel Hamburg Am Michel Motel One

Hotel Hamburg am Michel Motel One

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forbindelse med et besøk på Airbus-fabrikken like utenfor Hamburg, hadde jeg gleden av å bo på Hotel Hamburg am Michel Motel One.

Jeg er normalt ingen stor fan av overnattingssteder hvor ordet «motel» inngår i navnet, men her har jeg altså gjort et unntak for Hotel Hamburg am Michel Motel One. Jeg har aldri bodd på et Motel One-hotell før og trodde feilaktig at hotellkjeden var det tyske svaret på danske Cabinn. Konseptet er enkelt, men likevel i en helt annen liga enn Cabinn.

Rommene på Hotel Hamburg am Michel Motel One er etter min mening ganske gode og de innbydende fellesområende oppmuntrer gjestene til å bruke hotellbaren, og skaper liv og stemning.

Prisen på rundt 700 kroner pr. natt for et enkeltrom er heller ikke å forakte.

Hotel Hamburg am Michel Motel One Bar/lounge/lobby
Bar/lounge/lobby

Beliggenhet

Hotel Hamburg Am Michel Motel One ligger i utkanten av det hippe St. Pauli-området, rundt fem minutters gange fra Reeperbahn og ti minutters gange fra havnen og den nye Elbphilharmonie, som er flere forsinkelser endelig åpnet tidligere i år.

Like utenfor går den sterkt trafikkerte Ludwig-Erhard Strasse, men den hører du ikke mye til når du er inne på hotellet.

Hamburgs gamle lagerhus
Hamburgs gamle lagerhus

Innsjekk

Innsjekkingen foregikk med typisk tysk grundighet og var en smule mekanisk, men heg hadde nøkkelkortet i hånden før det hadde gått to minutter.

Seng
Rommet har en utmerket seng

Rommet

Rommet mitt var ikke stort, men rent og pent, og praktisk innredet. Det var for eksempel rikelig med plass til å stue unna bagasje.

Sengen var komfortabel og det var to forskjellige typer puter å velge mellom. Under Tv-en er det et lite bord som til nød kan brukes til arbeidsbord.

Badet var også en ganske lite, men fin innredet med toalett, servant og en tross alt ganske romslig dusjnisje. Badet har ikke badekar, men det betyr svært lite for meg.

Badet
Badet

Restaurant / bar

Hele hotellets lobbyetasje er en skjønn forening av resepsjon, bar, restaurant og loungeområde. Her var det liv og glade dager uansett når jeg passerte området.

I det ene hjørnet av området serveres det hver morgen en ganske fin frokostbuffet. Her finnes ferskt brød og et godt utvalg av frukt, yoghurt og mye annet. Kaffe og juice besørges av automater.

Når hotellet er fullbooket kan det imidlertid vanske å finne en behagelig plass å innta måltidet. Da må man ofte ta til takke med de myke loungestolene.

Hvis frokosten ikke er inkludert i oppholdet kan det kjøpes for EUR 9,50 pr. dag. Mens jeg bodde på hotellet kunne jeg ikke se at noen av gjestene ble bedt om å vise nøkkelkort, kvittering eller noe annet som kunne verifisere man hadde betalt for frokosten. Dette syns jeg var litt merkelig.

Frokostbuffet
Frokostbuffet

Servicenivå

Mesteparten av personalet jeg var i kontakt med under oppholdet var svært serviceinnstilte, men det var dessverre også et par som virket ganske uengasjerte. Litt synd for helhetsinntrykket.

Andre fasiliteter

Det er gratis WiFi på hele hotellet. Man behøver en kode for å koble til som fås på forespørsel i resepsjonen.

Denne anmeldelsen ble opprinnelig skrevet av Carl Erik Larsen for InsideFlyer.dk.

Leter du etter gode hoteller til din neste reise? Vi har massevis av hotellanmeldelser i arkivet vårt!

Oversikt

Fordeler

Sentral beliggenhet i gangavstand til det meste
Pris
Flott rom

Ulemper

Servicenivå
Merkelig frokostkonsept

Service

Beliggenhet

Rom

Funksjoner

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Skal du til Hamburg kan du gjerne booke et opphold på dette hotellet. Du får en flott beliggenhet og generelt mye for pengene.

3.8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *