Hotellgjester og Nordic Choice har samlet inn 1,5 millioner til barn og familier i Ukraina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På rekordtid har hotellgjester, ansatte og Nordic Choice Hotels bidratt med tilsammen 1,5 millioner til UNICEFs arbeid med å hjelpe barn og familier på flukt.

På mandag, 28 februar, lanserte hotellselskapet initiativet #UnitedWithUkraine sammen med UNICEF. Medlemmer av Nordic Choice Club har i løpet av innsamlingsaksjonen donert over 15 millioner bonuspoeng som tilsvarer 500 000 kroner i pengestøtte. På toppen av dette, har gjester og Nordic Choice donert 1 000 000 kroner – som tilsammen utgjør 1,5 millioner kroner. Initiativet foregår i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og hotellselskapet skal fortsette innsamlingen på over 200 hotell i Norden.

Vi er alle dypt berørt av det som nå utspiller seg i Ukraina, og våre ansatte over hele Norden har vist et stort engasjement for å hjelpe barn og familier som er tvunget på flukt. Jeg er utrolig stolt av at vi sammen med generøse gjester og ansatte, har klart å samle inn 1,5 million på så kort tid, og vi skal så klart fortsette innsamlingsaksjonen. For Nordic Choice er det en selvfølge at også vi som selskap bidrar med støtte, og derfor har vi matchet hver donasjon fra gjester og ansatte med 50 kroner. Innsamlingen har allerede gått over all forventning og vi skal fortsette det viktige arbeidet.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Innsamlingen har foregått gjennom tre initiativer:

  1. Vipps eller bank overføringer til Nordic Choice sin UNICEF-konto. Alle beløp på 50 NOK eller mer blir matchet med en 50 NOK fra Nordic Choice Hotels.
  2. Medlemmer kan konvertere deres club-poeng til penger som går uavkortet til UNICEF.
  3. Hotellgjester kan kjøpe gavekort hos Nordic Choice hvorav 10% av beløpet gis til UNICEF.

Vi har i mange år samarbeidet med UNICEF for å støtte deres arbeid og hjelpe barn og familier som rammes av katastrofer rundt om i verden. Når det nå pågår en krig i våre nærområder, er det åpenbart for oss at vi sammen med gjester og ansatte kan bidra til å hjelpe barn og familier som nå står i en utenkelig situasjon. Alt vi samler inn går uavkortet til UNICEF, som er på plass i Ukraina og tilbyr akutt helsehjelp, tak over hodet, mat og rent drikkevann til de som trenger det mest akkurat nå.

Harald Bjugstad-Holm, Director of Sustainability.

Foto: UNICEF/Nordic Chocie Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *