Hyatt Diamond Status Challenge er tilbake!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hyatt Gold Passport har de siste årene hatt en meget attraktiv «challenge», hvor man kunne matche en eksisterende toppstatus hos konkurrerende hotellkjeder til Hyatt Gold Passports øverste nivå, Diamond. Ved en slik challenge/utfordring fikk man sin status oppgradert allerede fra første dag, før man hadde gjennomført antallet netter som faktisk krevdes for å beholde statusen i et år. Dette gjorde at mange kunne benytte seg av eksklusive tilbud (som 4 bekreftede suite-oppgraderinger), for deretter å faktisk ikke klare målet i utfordringen.

Dette statusmatchen/utfordringen ble til manges «ergrelse» stanset i fjor høst. Nå er den imidlertid tilbake, men i noe endret form.

Ikke overraskende er den nåværende utfordringen ikke fullt så attraktiv som vi så tidligere. Nå skal det fremheves at det forrige tilbudet var helt eksepsjonelt bra, spesielt med tanke på at man kunne benytte seg av de nevnte suite-oppgraderingene uten å tidligere ha bodd så mye som en eneste natt på Hyatts hoteller.

Den nye «challengen» som nylig ble offentliggjort på View From The Wing er likevel fortsatt ganske attraktiv, men de gratis suite-oppgraderingene får du nå kun tilgang til etter at du faktisk har klart kravene i utfordringen.

Hyatt Gold Passport Diamond er etter min mening en av de beste hotellstatusene du kan ha med deg i lommeboken. Ikke minst på grunn av de fire bekreftede suite-oppgraderingene du får hvert år du har statusen. Det er virkelig en kundefordel andre hotellprogrammer kunne tatt lærdom av. Utover oppgraderingene får du også et av markedets beste frokosttilbud, som gir gratis frokost for alle på rommet i hotellets lounge (for hoteller som har lounge). Om hotellet ikke tilbyr lounge får du gratis frokost i hotellets restaurant – og på enkelte hoteller kan du i tillegg få frokosten gratis servert til rommet. Om loungen er stengt får du (i tillegg til frokost i restauranten) 2500 ekstra poeng på din Hyatt-konto.

957x235x033173-04_HYA_2014_PC_Enhance-LP_Final.jpg.pagespeed.ic.YVu5Qmo_oV

Etter min erfaring er velkomstgavene ganske flotte på Hyatt-hotellene (for eksempel tapas og cava). Du kan også velge å få ekstrapoeng på konto fremfor velkomstgave om du ønsker det.

Den nye «challengen» har også en annen vesentlig positiv endring fra den forrige: Du trenger ikke lenger å ha status hos andre hotellkjeder for å få lov til å delta. Dette er derfor ikke snakk om en status-match lengre. Du kan ganske enkelt melde deg på utfordringen og deretter bo minst 12 netter på Hyatts hoteller innen en periode på 60 dager. Husk at perioden på 60-dager starter når du melder deg på, så ikke benytt deg av dette før du har bruk for det, og ser at du kan klare utfordringen innenfor fristen.

Dette nye tilbudet startet 1. januar 2015 og inntil videre gjelder det frem til 31. mai 2015. Vi vet ikke pr. nå om det blir forlenget etter dette, så hvis du har planlagt 12 hotellnetter innenfor de neste 2 månedene nå på vinteren/våren – og det passer med destinasjoner hvor Hyatt har eiendommer – så er det helt klart et tilbud du bør vurdere sterkt. 12 netter vil gi deg et helt år som Diamond hos Hyatt. Det er også verdt å merke seg at du vil motta Hyatt Platinum med umiddelbart når du melder deg på! Selv om denne ikke gir allverdens fordeler er det litt å hente, bla. sen utsjekk.

For å melde deg på denne «challengen» må du kontakte Hyatt Gold Passport på epost eller telefon.

(Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Bonusfeber.dk av Flemming Poulsen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *