Hyatt ekspanderer i Frankrike, ny kampanje

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hyatt er en av de mest spennende hotellkjedene og deres lojalitetsprogram er også i verdenstoppen. Terskelen for å opptjene seg en skikkelig verdifull bonusopplevelse er suverent lavest hos Hyatt. For 22.000 poeng kan du f.eks. ta ut en gratis natt hos luksusperler som Park Hyatt Zurich som vanligvis koster 3-7000 kroner natten, Park Hyatt Milano som minst koster 500 Euro natten og ikke minst, Park Hyatt Vendome som ofte koster opp mot 1000 Euro natten.
Som Hyatt Gold Passportmedlem, kan du nyte garanterte suiteoppgraderinger som kun koster 6000 poeng og som Hyatt Diamond vanker det gratis frokost, sen utsjekk og gratis internet.

Problemet har vært at Hyatt har veldig lite hoteller i Europa. Men vi har nylig sett at de har ekspandert kraftig. I Frankrike har de lenge kun hatt to hotell, Park Hyatt Vendome og Hyatt Regency som ligger ved flyplassen CDG i Paris.
Men i sommer har Hyatt overtatt hele 5 hoteller i Frankrike: Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee, storhotellet Hyatt Regency Paris Etoile, Hyatt Paris Madeleine og en ny stjerne, Hotel du Louvre – Paris a Hyatt hotel.

Mange flotte eiendommer er nå lagt til i porteføljen og Hyatt dekker nå Paris meget godt og også Rivieraen. Og prisene vi ser er slett ikke verst.

I forbindelse med overtakelsen, kjører Hyatt følgende bonustilbud:

Hyatt tilbyr 3,000 Gold Passport ekstra bonus poeng per opphold på disse hotellene til 31. desember 2013

Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez

Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranée

Hotel du Louvre, a Hyatt Hotel

Jeg fant priser fra 150 Euro natten

Platinum og Diamondmedlemmer kan også vente å få oppgradering i dette tilbudet, dersom det er tilgjengelig.

Bookes på Hyatt.com og koden GPPAR3 må oppgis ved bestilling

[box style=’note’] Kommentarer og spørsmål kan postes i forumet. Klikk her [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *