I morgen lanseres Singapore Airlines nye A380-kabin

I morgen lanseres Singapore Airlines nye A380-kabin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med bare noen timer igjen til Singapore Airlines lanserer nye kabiner i sine Airbus A380 er det på tide å ta en titt i krystallkulen

I starten av september ble det kjent at Singapore Airlines nyeste Airbus A380 blir levert med helt nye kabiner. I morgen, torsdag 2. november, får vi endelig svaret og alt skal du selvfølgelig få se her på InsideFlyer. Det er fire totalt redesignede kabiner vi får se. Når Singapore Airlines bestiller Airbus’ største fly er det nemlig plass til både økonomiklasse, premium økonomiklasse, businessklasse og suiter for å toppe det hele.

Singapore Airlines Airbus A380 Suite Class
Dagens Suiteklasse i Airbus A380 (Foto: Singapore Airlines)

Singapore Airlines gjør sjeldent endringer på sine produkter, men når de gjør det settes vanligvis den nye industristandarden. Lucky fra One Mile At The Time tror det blir verdens beste førsteklasse. Han tror Suitekabinen blir redusert fra 12 suiter i dag, til seks i den nye kabinen på samme antall kvadratmeter. Dagens suiter er satt opp i en 1-2-1-konfigurasjon og reiser du to sammen kan du gjøre suitene til en dobbeltseng ved å ta ned veggen mellom de. De nye ryktes å ha tre suiter på hver side av en enkelt midtgang.

Singapore Airlines Airbus A380 Suite class
To suiter kan gjøres om til en stor suite med dobbeltseng (Foto: Singapore Airlines)

Sydney er premiererute

I en pressemelding skriver Singapore Airlines at det er SQ221 til Sydney som får æren av å være første rute med den nye kabinen.

Den første av A380-ene med de nye kabinene vil fly daglig fra 18. desember som SQ221 med avgang Singapore kl 20:40 og ankommer Sydney kl 07:40 påfølgende dag. Det returnerer som SQ232 med avgang Sydney kl 12:15 og ankommer Singapore på 17:35. Flere destinasjoner for de nye produktene vil bli avslørt i de kommende månedene.

Kabinen er utviklet gjennom fire år med tilbakemeldinger fra kunder.

Business class

Singapore Airlines Airbus A380 businessklasse
Dagens businessklasse i Airbus A380 (Foto: Singapore Airlines)

Singapore skal også lansere et nytt businessklassesete som det ikke har vært snakket så mye om. I dag er det brede, gode seter. Også her i 1-2-1-konfigurasjon. I forumet vårt er det allerede postet lekkede bilder og et setekart av hele flyet. Det setekartet viser at det skal være plass til hele 78 seter i businessklasse, på samme areal som de har 66 ster i dag. Konfigurasjonen vil bli den samme.

Premium økonomi er i det lekkede setekartet satt opp med 2-4-2-konfigurasjon i nesen på flyets første etasje, mens økonomi har 3-4-3 i resten. Kabinen, som er utviklet gjennom fire år med tilbakemeldinger fra kunder vil først dukke opp i fem Airbus A380 som Singapore Airlines har i bestilling. Deretter vil de eksisterende A380-ene også bli oppgradert med de nye kabinene.

InsideFlyer følger lanseringen i morgen sammen med Singapore Nordic og gir deg alle detaljene i morgen. Vi kan nesten ikke vente!

Hva forventer du av Singapore Airlines nye kabin? Delta i diskusjonen på forumet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *