Her er Singapore Airlines nye suiter

Her er Singapore Airlines nye suiter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines lanserte i dag sine nye kabinprodukter til sine Airbus A380-fly etter en fire år lang utviklingsperiode

De nye kabinene ble vist frem for første gang på et event i Singapore i dag. Som InsideFlyer skrev i går vil det første av Singapores fem nye A380-flyene begynne å fly allerede neste måned. Etterhvert vil oppgradering skje på 14 eksisterende fly for å sikre at opplevelsen er lik alle flyselskapets A380.

Nye Singapore Airlines A380er vil bli konfigurert med 471 seter i fire klasser, med seks suiter og 78 seter i businessklasse på øverste dekk. På hoveddekket vil det være 44 Premium Economy Class seter og 343 Economy Class seter.

Forskning, design, utvikling og installasjon av de nye produktene på 19 Singapore Airlines A380s representerer en investering på rundt USD850 millioner.

Med teamet «Space made personal, experience the difference», vil den nye kabinen by på mer plass og privatliv i alle klasser med intime og skreddersydde elementer designet spesielt for Singapore Airlines-passasjererer.

Singapore Airlines CEO, Goh Choon Phong sier følgende:

Den betydelige investeringen vi gjør med innføringen av nye kabiner, demonstrerer vårt engasjement for investering i produkter og tjenester, vår langsiktige tilnærming for å sikre at vi beholder vår ledende posisjon og vårt fokus på fremtiden for et premium fullservice flyselskap.

De nye kabinene er resultatet av fire års arbeid, med omfattende kundeforskning og nært samarbeid med våre designere og leverandører. Vi er sikre på at resultatene virkelig vil overraske våre kunder, og sørge for at vi fortsetter å gi dem en enestående reiseopplevelse.

Suiter

First Class Suites (foto: Singapore Airlines)
First Class Suites (foto: Singapore Airlines)
First Class Suites (foto: Singapore Airlines)

Med bare seks suiter vil det både være ekslusivt og intimt ombord i fremre del av flyselskapets Airbus A380. Bak den kunstnerisk utformede skyvedøren ligger en personlig oase med overdådig innredning og finish. Hver suite er innredet med en egen seng og en justerbar lenestol, slik at passasjerene kan lene seg komfortabelt i stolen eller hvile i sengen uten å måtte konvertere sengen fra en sittestilling.

First Class Suites (foto: Singapore Airlines)

For par som reiser sammen, kan sengene i de to første suitene bli omgjort til en dobbeltseng. Når den ikke er i bruk, kan sengen bli stuet helt, noe som gir enda mer personlig plass i hver suite.

Suitene har også en 32-tommers full HD-skjerm som kan svinge for de forskjellige synsvinklene i sete- og sengemodus, en personlig garderobe, et oppbevaringsrom tilpasset håndbagasje, spesialdesignet teppe og en vegg med stemningsbelysning – alt nydelig utformet for å gi et snev av luksus og intimitet.

First Class Suites (foto: Singapore Airlines)

Hver av Singapore Airlines’ suiter har to puter og en myk bomullsdyne, komplett med broderi laget av det franske luksusmerket Lalique. Komplementert med en stilig morgenkåpe, tøfler, eyeshades og sokker, kan kundene sette seg i komfort før de går inn i fredelig søvn i sin private suite i himmelen.

Businessklasse

Business Class (foto: Singapore Airlines)

Setet i businessklasse, med over 63 centimeter i bredden, lenes tilbake og gir deg en helt flat seng på 198 cm. Du kan også lene deg tilbake og nyte en film på den 18 tommers høyoppløselig skjermen.

En større rygg på hvert sete skaper en mer privat opplevelse, mens midtsetene kan kombineres til dobbeltsenger hvis du reiser med partner eller familie.

Alle setene i businessklasse vender fremover i flyet og har en 1-2-1-konfigurasjon som gir alle passasjerer tilgang til midtgangen.

Andre funksjoner inkluderer et betjeningsgspanel utstyrt med USB-porter og strøm, leselys med justerbart lysstyrke, stemningsbelysning, forstørret spisebord designet for fleksibilitet i spiseplasser, samt oppbevaringsplass for personlig ting.

Den avslappede og moderne stilen i Business Class er forbedret av en stilig kombinasjon av polstret laken, tepper og en større pute. Disse myke møbler gir en avslappet atmosfære ombord, noe som gir større komfort for kundene når de jobber eller slapper av under flyvingen.

Premium økonomiklasse

Premium Economy (foto: Singapore Airlines)

Premium økonomiklasse har et moderne og stilig design. Hvert sete er 19,5 tommers bredt, med 8 tommers recline og seteavstand på hele 38 tommer. Passasjerene får en forbedret underholdningsopplevelse under flyvningen med aktive, støyreduserende hodetelefoner og en 13,3-tommers full HD-skjerm.

Premium Economy (foto: Singapore Airlines)

Setet er ellers i fullt skinn og har både ben- og fotstøtte i hvert sete. I tillegg finner du din egen stikkontakt, to USB-porter, eget leselys, drikkebord og ekstra lagringsplass for personlig utstyr.

Økonomiklasse

Economy (foto: Singapore Airlines)

Økonomisetet, som er designet og bygget av Recaro, byr på mer plass og større komfort på grunn av et forbedret design. Ved hjelp av avansert teknologi og ergonomi, gir setet mer benplass og ryggstøtte, med en seksveis justerbar nakkestøtte med sammenleggbare vinger.

En 11,1-tommers berøringsskjerm eliminerer behovet for fjernkontroll og gir passasjerene mulighet til å se de nyeste filmene på KrisWorld, Singapore Airlines prisbelønte underholdningssystem, under flyvningen. I tillegg vil du finne en strømforsyning og en ergonomisk fotstøtte i setet.

Les også: Bli med bak kulissene til Singapore Airlines

Her er en kort video som viser de nye suitene og businessklasse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *