Tjen 10.000 EuroBonus-poeng ved å bytte strømleverandør til Fjordkraft

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkuratt nå har Fjordkraft novembertilbud til medlemmer av SAS EuroBonus, og gir hele 10.000 EuroBonus-poeng til de som bytter strømleverandør til Fjordkraft.

Fjordkraft har lenge samarbeidet med EuroBonus, og tilbyr med jevne mellomrom kampanjer med økt EuroBonus-opptjening for nye kunder. Sist tilbud var i april, med samme antall EuroBonus-poeng i bonus.

Å bestille strøm tar kun et par minutter. Videre ordner Fjordkraft alt det praktiske. Poengene bruker å komme inn på konto en liten stund etter innmelding av strømavtale.

Det er også verdt å merke seg at Fjordkraft har et eget fordelsprogram, hvor det blir gitt ut spesialtilbud til kunder. De tilbyr blant annet en netthandelsportal, hvor man kan opptjene rabatt på strømregningen.

Vilkår og pris

Strømavtalen man får gjennom tilbudet er litt dyrere enn de billigste strømabonnementene som er tilgjengelig. Mange bruker å regne slik at de sammenligner den ekstra kostnaden sammenlignet med billigste alternativt, og setter dette som kostnaden for 10.000 EuroBonus-poeng – en pris som da viser seg å være svært lukerativ.

For strømmen tar Fjordkraft med EuroBonus-avtalen ett månedsbeløp på 39 kroner + strømpris + påslag på 4,49 øre/kWh.

Merk også følgende fra avtalevilkårene:

Kunden må betale bruddgebyr kr. 500,- dersom strømleveranse fra Fjordkraft i en periode på tre måneder fra leveransens oppstart ikke gjennomføres. Etter utløpet av tremånedersperioden løper avtalen til den sies opp. Begge parter kan fritt si opp avtalen med 14 dagers varsel, uten at det foreligger krav om saklig grunn.

Du kan lese mer om tilbudet på Fjordkraft sine sider.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *