Ingen julekalender fra SAS i år!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det blir ingen julekalender fra SAS/Eurobonus i år. Dette har SAS selv bekreftet via sine Facebook-sider, hvor mange brukere har etterlyst informasjon om kalenderen som har vært fast innslag i førjulstiden i flere år!

Det er på denne tiden av året – tradisjon tro – at SAS ville startet med annonsering og påmelding til sin årlige julekalender. Når informasjon om årets kalender ikke kom og ikke var å finne noe sted, reagerte flere av våre medlemmer her på Bonusfeber – og andre reisende – med å etterlyse kalenderen via SAS’ egen Facebook-side.

Via sin konto på Facebook ga SAS samme svar som vi i Bonusfeber har fått: Det blir ingen julekalender fra SAS i år..

Vi føler oss likevel sikre på at SAS vil komme med en del andre (gode?) tilbud i løpet av måneden, og vi vil holde våre brukere oppdatert på eventuelle slike og publisere artikler her på siden så fort tilbud skulle bli lansert.

Det er beklagelig og synd at SAS har valgt å kutte tradisjonen med julekalenderen. Det har vært noe som har opptatt mange reisende i dagene frem mot jul og mange har funnet gode måter å benytte sine hardt oppsparte Eurobonus-poeng på tilbudene som har dukket opp bak «dagens luke». Noen ganger har man også kunnet delta i kampanjer for å tjene ekstra poeng kontra vanlig opptjening.

I fjor var det en del gode tilbud i kalenderen, blant annet julaften hvor du fikk muligheten til å bestille tur/retur New York til halv poengpris, altså kun 30.000 poeng.

Luke 24 - 2013
Luke 24 – 2013

Vi håper at SAS vil ta grep og relansere julekalenderen så raskt som mulig og dermed holde denne fine tradisjonen i live. SAS har i mange år skilt seg positivt ut fra konkurrenten Norwegian ved å ha julekalender, men hovedkonkurrenten i Norge lanserte sin egen kalender i fjor. Også i år vil Norwegian ha egen kalender, så her føler vi at SAS taper terreng!

Vi håper at «oppropet» fra flere av våre medlemmer og andre reisende vil få SAS på nye tanker og at julekalenderen er tilbake med knallgode tilbud allerede neste år!

NB! Husk at vi på Bonusfeber i år har lansert vår egen julekalender. Les mer og meld deg på her: Bonusfeber Julekalender

(Artikkelen ble opprinnelig skrevet av Henrik Olsen på Bonusfeber.dk. Den norske versjonen er noe omskrevet).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *