InsideFlyer inngår samarbeid med Qatar Airways Privilege Club

Qatar Airways Privilege Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som en del av InsideFlyers vedvarende arbeid med å levere det aller beste for våre lesere, har vi nå innledet et nytt samarbeid med Qatar Airways Privilege Club. InsideFlyer og Privilege Club er som skapt for hverandre!

Qatar Airways fikk nylig utmerkelsen «Verdens beste flyselskap» av Skytrax for femte gang – en anerkjennelse av flyselskapets fremragende service og et eksepsjonelt bra hardt produkt.

Beliggende på den arabiske halvøy, er flyselskapets hjemmebase i Doha et ideelt knutepunkt for reisende til Afrika og Asia, i tillegg til at byen for mange er selve reisemålet.

– Vi er svært glade over å få samarbeide med InsideFlyer og vi ser fram til å gi InsideFlyers lesere sjansen til å få mest mulig ut av Qatar Airways Privilege Club gjennom dette samarbeidet.

Hva betyr dette for deg?

Kanskje best av alt, vil du som leser av InsideFlyer få tilgang til eksklusive kampanjer, giveaways og rabatter fra Qatar Airways. Du vil også få tilgang de ferskeste nyhetene fra Qatar Airways og flyselskapets bonusprogram Privilege Club.

Vi vet at mange av våre lesere kanskje ikke kjenner Privilege Club så godt fra før. Vi vil derfor hjelpe dere med å få mest mulig ut av Privilege Club-medlemskapet gjennom guider, tips og triks, og gode tilbud på siden vår.

Vi trekker tre vinnere av 100 000 Qmiles!

For å feire det nye samarbeidet på en skikkelig måte gir vi bort 100 000 Qmiles til tre heldige lesere!

Qmiles kan brukes til mye forskjellig. Du kan selvfølgelig bruke de til å helt eller delvis betale din neste reise med Qatar Airways. Du kan også bruke Qmiles til å gjøre reisen mer behagelig. En oppgradering fra økonomiklasse til business class fra Oslo til Doha koster fra 20 000 Qmiles avhengig av billettype.

I tillegg kan du bruke Qmiles til å ta ut bonusovernattinger hos Accor Hotels, kjøpe tax free-varer fra Qatar Duty Free, betale for ekstra bagasje når du reiser og mye mer.

Høres ikke dette bra ut? Klikk her for å delta i konkurransen!

Kommentar

  1. Mikael Samuelsen sier

    Går ikke å registrere seg om man ikke er registrert medlem fra før. Får bare opp en feilmelding om at medlemsnummer er et påkrevd felt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *